ŠEFICA MONSTRUM: Naredila svim ženama da skinu gaćice da proveri koja ima menstruaciju!

Poslovođa privatne firme u gradu Koči je najpre pitala svoje radnici koja je od njih bacila iskorišćeni uložak, a pošto se nijedna od žena nije javila ona im je naredila da se skinu. Ona je lično pregledala 45 žena mlađih od 50 godina

  • 18

Svirepo! Šefica iz jednog indijskog grada je na krajnje surov način rešila da utvrdi koja od njenih radnica ima menstruaciju. Ona je zaposlenim ženama naredila da skinu donji veš kako bi se uverila koja je od njih ostavila iskorišćeni uložak u toaletu.

Poslovođa privatne firme u gradu Koči je najpre pitala svoje radnice koja je od njih bacila iskorišćeni uložak, a pošto se nijedna od žena nije javila ona im je naredila da se skinu.

U napadu besa, ona je naredila da sve radnice mlađe od 50 godina skinu gaće. Ovakvim pregledom bilo je obuhvaćeno 45 žena, koje je lično proverila.

Radnice su šeficu prijavile policiji koja trenutno ispituje slučaj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • !

    31. decembar 2014 | 11:50

    Nije joj za zamjerit. Prije svega doticna nije trebala to ostavit, iz hiljadu razloga. Drugo, da je ista ta priznala OK. Sefica je pravu stvar uradila, kamo srece da i kod nas neko tako uradi, nego ne moze se uci u toalete bolnice,skole,kafica...

  • Emilijan Belopoljanski

    31. decembar 2014 | 12:51

    Mogli ste bez ove fotografije. Previse odvratno.

  • Fajn

    31. decembar 2014 | 14:15

    Kakva gadna slika!!!!!!!! Baš previše

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA