NARAVNO! Petarda povredila dete u novogodišnjoj noći!

Bilo je puno intervencija zbog osoba u alkoholisanom stanju, povređenih u tučama, ma svega je bilo, ali ne i povreda zadobijenih upotrebom vatrenog i hladnog oružja. Nada Macura kaže da su lekari Hitne pomoći imali noćas 142 intervencije, od čega 57 na javnom mestu

  • 9

U šest saobraćajnih nezgoda u Beogradu noćas je povređeno 11 osoba, izjavila je Tanjugu doktorka Nada Macura, ističući da su lekari te službe imali puno posla tokom novogodišnje noći.

 

- Bilo je puno intervencija zbog osoba u alkoholisanom stanju, povređenih u tučama, ma svega je bilo - kaže Macura dodajući da, ipak, nije bilo povreda zadobijenih upotrebom vatrenog i hladnog oružja. Macura je istakla da su lekari Hitne pomoći vredno radili i imali noćas 142 intervencije, od čega 57 na javnom mestu.

 

U Kikindskoj ulici u Borči je nekoliko minuta pre ponoći povređen petardom trinaestogodišnji dečak, koji je sa teškom povredom oka zbrinut u Klinici za očne bolesti u Pasterovoj ulici.

 

Foto: Flickr/Rich Bee

Foto: Flickr/Rich Bee

 

Kada je reč o saobraćajnim nezgodama, u njima su učestvovala čak tri taksi vozila.

 

U nezgodi oko 20.43 sata u ulici Borisa Kidriča u Borči povređene su dve muške osobe, zatim oko 22.30 na Kružnom putu ka Resniku povređen je vozač, u 22.39 na uglu Pop Stojanove i Kajmakčalanske povređeni su vozač i putnik u taksiju.

 

Takođe, u oko pola 11 na uglu Aljehinove i Ratka Mitrovića povređen je vozač taksija, zatim nešto posle jedan čas na uglu Zrenjaninskog puta i ulice Grge Andrijanovića su povređene četiri osobe u taksiju.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Oko tri sata ujutru na uglu Slanačkog puta i Višnjičke ulice povređen je motociklista.

 

Skoro svi povređeni su zbrinuti na VMA.

 

Macura je rekla da su pomoć lekara Hitne pomoći tražili skoro svi hronični bolesnici.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    1. januar 2015 | 10:59

    Samo su lekari imali posla a vozace , medicinske tehnicare-sestre niko ne spominje...oni nisu bili na poslu. Kako se doktori stite. Strasno

  • crv

    1. januar 2015 | 11:26

    ajd sve sve ali koja li budala sela na motor

  • Sergej

    1. januar 2015 | 13:57

    Zabraniti petarde ko i svuda sto jesu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA