GLAVA PUCA OD HLADNOĆE: Danas MINUS i SNEG. Spremite se dolaze nam LEDENI DANI. Evo i kada

U narednih nedelju dana će u Beogradu i ostalim delovima Srbije jutra biti hladna, sa slabim i umerenim mrazom. Do četvrtka će dnevne temperature biti ispod prosečnih vrednosti, a u sredu u svim mestima očekuju su ledeni dani

  • 5

U Srbiji će jutro biti hladno sa slabim i umerenim mrazom, a tokom dana očekuje se pretežno oblačno i hladno vreme, mestimično sa snegom. U planinskim predelima očekuje se manje povećanje visine snežnog pokrivača, uz mestimično stvaranje snežnih nanosa. Samo će na severu i u Timočkoj Krajini biti pretežno sunčano.

Duvaće umeren i jak, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus šest do nula, a najviša dnevna od minus dva na jugoistoku, do plus tri na severu i u Timočkoj Krajini.

U Beogradu će sutra jutro takođe biti hladno, sa slabim mrazom, a tokom dana biće pretežno sunčano. Uveče i u toku noći očekuje se prolazno naoblačenje, uz provejavanje slabog snega. Duvaće umeren i jak, severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće oko minus jedan, a najviša dnevna oko tri stepena.

Foto: Tanjug/Sava Radovanović Foto: Tanjug/Sava Radovanović

U narednih nedelju dana će u Beogradu i ostalim delovima Srbije jutra biti hladna, sa slabim i umerenim mrazom. Do četvrtka će dnevne temperature biti ispod prosečnih vrednosti, a u sredu u svim mestima očekuju su ledeni dani, sa temperturom ispod nula strpeni.

Očekuje se nepovoljan uticaj biometeoroloških prilika na većinu hroničnih bolesnika. Moguće meteoropatske rekacije su glavobolja, nesanica i nervoza.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A. Паламудов

    5. januar 2015 | 09:55

    Katastrofa! Kako li ćemo preživeti ovu zimu, sam Bog zna? Sneg od čak 5 cm debeljine minus od -3°...košava, srce puca na hladnoći, ruke se lede, uši otpadaju...da li će proleće dočekati iko?

  • Macor

    5. januar 2015 | 09:58

    Evo i lavabo

  • KaleBrdo

    5. januar 2015 | 08:28

    Kod vas je najhladnije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA