NOVA GODINA JE POČELA KRVAVO: 53 udesa, 6 osoba poginulo, 24 povređeno!

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije juče su na putevima u Srbiji evidentirana 53 saobraćajna udesa u kojima je šest lica poginulo

  • 3

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije juče su na putevima u Srbiji evidentirana 53 saobraćajna udesa u kojima je šest lica poginulo, a 24 povređeno.

U Beogradu je evidentirano 25 saobraćajnih udesa u kojima su tri lica poginula, a pet osoba je povređeno, saopštio je Auto moto savez Srbije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sci-fi

    5. januar 2015 | 12:46

    Inace pojacali su bezbednost i obuku vozaca stavili na 6 meseci kao da idem u vojsku, cene povecali treba bubrreg da ds da bi platio polaganje, a kao brinu sw oni o nama. Ma samo da uzmu pare. I kao ako te uhvate pijanog uzimaju ti auto. Pa nek ga meni uzmu, ja bih ga zapalio ali ga njima ne bi dao.

  • Boki

    5. januar 2015 | 09:38

    Budite svesni da sve saobracajne nesrece ne mogu da se sprece sve dok ljudski faktor ima uticaja. Resenje je aktivna bezbednost automobila, sistem koji ce sprecavati automobil da se sudara sa drugim i koji nece dozvoljavati vozacu prekoracenje optimalne brzine. Mnogi razvijaju takve sisteme, ali se od toga pare ne zaradjuju, pa se samim tim i ne forsira toliko. U prvom planu su ekonomicnost, snaga i dizajn, dok je bezbednost manje vazna i proizvodjacu i kupcu, sve dok ne dodje do nesrece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA