KRVAVI MASAKR: Glavni urednik prva žrtva sa liste za odstrel koju je Al Kaida objavila?! (FOTO)

Glavni urednik magazina "Šarli Ebdo" Stefan Šarbonije je podlegao povredama u terorističkom napadu, prenosi francuski "Libération"! Za njim je, inače, još 2013. Al Kaida izdala "poternicu" zbog karikatura na kojim je prorok Muhamed

  • 10

Al Kaida je u svom časopisu još početkom prošle godine objavila fotografiju na kojoj je spisak 11 javnih ličnosti koje se traže "mrtve ili žive" zbog zločina koje su učinile protiv islama.

U izvodu iz časopisa "Inspire", koji je objavljen u izdanju Al Kaide, posebno je tražen glavni urednik magazina "Šarli Ebdo" Stefan Šarbonije, koji je, između ostalog, ilustrovao i strip na kom se vidi prorok Muhamed kako vodi kamilu kroz pustinju.

Na spisku "wanted dead or alive" nalazi se i Salman Ruždi, britanski pisac indijskog porekla, koji je optužen da piše satanističke stihove, a na listi je i Teri Džons, koji je javno spalio kopije Kurana.

Još nijedna teroristička grupa nije preuzela odgovornost za današnji masakr u Parizu.

(Telegraf.rs / Izvor: Francetvinfo.fr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vwb

    7. januar 2015 | 15:49

    Dok su mudzahedini klali srbe u Bosni,zapad je slao pomoc,u vidu bombardovanja srpskih polozaja i satanizacije naseg naroda...Sad kad se polako obistinjuje Vangino prorocanstvo,da ce i Rim biti muslimanski grad,molim pravoslavnu bracu srbe,na Bozic,da vise nam vise nikada ne padne na pamet,da se zrtvujemo svoje zivote,na braniku Evrope.Dosta je vise srpske krvi,mi u miru da zivimo,a neka im hrvati brane ognjista,od najezde sa Istoka.Samo u Italiji trenutno boravi 200000 muslimanskih izbeglica!!!Mir Boziji,Hristos se rodi.

  • Алекса

    7. januar 2015 | 16:08

    У складу са највелинчанственијом религијом мира.

  • Tiger.fr

    7. januar 2015 | 15:56

    O cemu ti pricas

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA