PUCALI MU U GLAVU DOK JE MOLIO ZA ŽIVOT: Pogledajte kako su teroristi ubili policajca u Parizu (VIDEO)

Iako je ranjenik pokušao da im nešto kaže, jedan od napadača je prišao i hladnokrvno ga upucao u glavu, a posle toga su ubice su utrčale u svoj auto i pobegle sa lica mesta

Stravična tragedija se dogodila u Parizu kada je 12 ljudi ubijeno od strane trojice naoružanih ljudi, koji su upali u prostorije satiričnog magazina Charlie Hebdo. Među žrtvama su 10 novinara i ostalih zaposlenih i 2 policajca.

Na internetu se pojavio snimak, na kome su prikazani maskirani teroristi kako trče ulicom noseći kalašnjikove i pucaju naokolo. Jedan od ranjenih policajaca je pao na zemlju dok su oni nastavili svoj masakr.

Iako je ranjenik pokušao da im nešto kaže, jedan od napadača je prišao i hladnokrvno ga upucao u glavu. Ubice su posle toga utrčale u svoj auto i pobegle sa lica mesta.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

U Francuskoj se već dugo dešavaju ovakvi teroristički napadi, pa je ministar unutrašnjih poslova obećao da će "uhvatiti ove kriminalce", koji su u bekstvu.

Petoro ranjenih je u kritičnom zdravstvenom stanju i životnoj opasnosti.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: theguardian.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanjic Crna Gora

    7. januar 2015 | 18:38

    zivjela unija na celu sa Srbijom,Crnom Gorom i Republikom Srpskom,a za druge nas boli uvo vjerujte mi,imamo sve da zivimo ka neka bogata zemlja u evropu,alo dje ces bolje nego u drzavu tu nasu buducu 8.500.000 pravoslavaca,nase more,nase planine,nasa hrana,nasi gradovi za provod za vjeru,nasi manastiri,nasa lijepa zemlja,ocemo Tooo a ne da se dijelimo braco,boli me uvo i za evropu,i za rusiju,i za islam za sve bre... zivjela Srbija,Crna Gora i Republika Srpska

  • Savica

    7. januar 2015 | 17:24

    SVE JE TO VEC VIDJENO I RADJENO NA KOSOVU I BOSNI. TADA A I SADA NJIH -ZAPADNJAKE- TO NIJE INTERESOVALO, ALI KAD SE TO NJIMA VRATILO U DALEKO BLAZEM OBLIKU ODJEDNOM PANIKA. KAKO KAZE NAS NAROD: "RANI KUCE DA TE UJEDE".

  • Zorzo

    7. januar 2015 | 18:07

    Da li se iko seca Beslama,i pobijene dece u skoli,tada je taj isti zapad,a sto i ne napisati i Francuska cutala i podrzavala "borce za slobodu"kad ti isti "borci za slobodu"likvidiraju legitimnog i legalnog predsednika Libiske Dzamahirije pok.pred.puk.Gadafija,to su "borci za slobodu".Kada isti ti "borci za slobodu"izvedu drzavne udare,po celom bliskom istoku,to su "borci za slobodu"Kada i u Siri pokusaju isto a dobiju po nosu to su "ugnjetavani borci za slobodu"Setimo se samo sta su ti isti "borci za slobodu"radili i cinili zasna zverstva i nasakre na prostorima od BiH,pa do Kosova i Metohije,tada se cutalo u to su samo "borci za slobodu"pa gospodo kvarni Latini dobro dosli u klub...nicim izazvanim,ili mozda ipak izazvani!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA