TERORISTI PRVO POGREŠILI ZGRADU: Neverovatna priča novinara iz zgrade preko puta one u kojoj je Šarli Ebdo!

Kako javlja BBC, novinar jedne redakcije koja se nalazi u istoj zgradi kao i satirični časopis koji je bio meta napada, rekao je da su napadači prvo upali kod njih, počeli da pucaju a zatim izašli kada su shvatili da su pogrešili sprat

  • 8

Prema poslednjim informacijama, napadači koji su danas napali redakciju lista "Šarli Ebdo" u Parizu u kome je stradalo 12 ljudi, od čega deset najboljih francuskih karikaturista, izgleda da su prvo promašili redakciju.

Kako javlja BBC, novinar jedne redakcije koja se nalazi u zgradi preko puta one u kojoj je satirični časopis koji je bio meta napada, rekao je da su napadači prvo upali kod njih, počeli da pucaju a zatim izašli kada su shvatili da su pogrešili zgradu.

Eksperti smatraju da je ovo ozbiljan propust francuskih bezbednosnih snaga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slobo

    7. januar 2015 | 23:18

    To sto je propust bezbednosnih snaga Francuske I njihov sistem zastite zatajio oni treba da brinu.Mene vise interesuje I brine bezbednosne snage Srbije da oni budu mobilni I ne naprave propust.Jer u ovakvim napadima nikada se nezna ko moze da bude zrtva.

  • Kom

    8. januar 2015 | 00:45

    Ma jeste. Oni bas nisu planirali napad, nego cisto onako uradili to u prolazu, dunulo im, pa promasili zgradu.

  • Mateja

    7. januar 2015 | 23:21

    Ovo je sjajno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA