PREŽIVELI ČLAN REDAKCIJE U SUZAMA NAJAVLJUJE: Sledeće srede "Šarli Ebdo" izlazi u milion primeraka

Član redakcije sa suzama u očima objavio da je na danas održanom sastanku odlučeno da nastave s radom

  • 14

Poznati francuski lekar i član redakcije "Šarli Ebdo" Patrik Pelu najavio je da će sledeće izdanje ovog nedeljnika biti izdato iduće srede. Novi broj biće odštampan u čak milion primeraka, dok, radi poređenja, uobičajeni tiraž iznosi 60.000, izjavio je advokat "Šarli Ebdoa" Rišar Malka za agenciju AFP.

Pelu je izjavi "Frans interu" sa suzama u očima objavio da su članovi redakcije na danas održanom sastanku odlučili da nastave sa radom.

- Veoma nam je teško. Svi patimo zbog bola i straha koje osećamo, ali svejedno ćemo izdati novi broj zato što glupost neće pobediti - kazao je Pelu.

"Nemamo pravo da odustanemo", naglasio je on, dodajući da zbog sastanaka nije bio u redakciji u trenutku kada su teroristi ubili njegove kolege.

Pelu je izjavio da novi broj lista neće biti sastavljen u redakciji "Šarli Ebdo" u centru Pariza, već negde drugde, pošto u redakciju ne može da se uđe nakon jučerašnjeg masakra. Napravićemo to od kuće, uspećemo u tome, obećao je Pelu.

(Telegraf.rs / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sax

    8. januar 2015 | 15:29

    SVAKA CAST!!!!

  • džordž

    8. januar 2015 | 16:20

    ne treba se bojati nerazumne stoke, bravo za redakciju !!!

  • DD

    8. januar 2015 | 16:35

    FRANCUZI. NE DAJTE SE. POD HITNO UVEDITE SMRTNU KAZNU ZA TERORIZAM. TA POŠAST ĆE IĆI SVE DALJE. TREBA IH SEĆI U KORENU. TO POSTAJE SVETSKI PROBLEM. AMERIKA SNOSI NAJVEĆU KRIVICU ZA OVO LUDILO.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA