PRETUČENA TRUDNA MUSLIMANKA IZGUBILA BEBU: Novo zverstvo u Parizu, Francuska u totalnom haosu!

Ova muslimanka je bila u četvrtom mesecu trudnoće, kada su je dvojica muškaraca fizički napala. Napadači su prvo pokušali da joj skinu maramu, da bi joj nakon toga odsekli kosu i pocepali deo odeće

  • 47

Trudna muslimanka (21) koju su napali antiislamisti u pariskom predgrađu, uprkos svim naporima lekara je pretrpela pobačaj.

Ova muslimanka je bila u četvrtom mesecu trudnoće, kada su je napala dva muškarca. Napadači su prvo pokušali da joj skinu maramu da bi joj nakon toga odsekli kosu i pocepali joj deo odeće.

Foto-ilustracija: Tanjug/AP Foto-ilustracija: Tanjug/AP

Nedužna žena je strahovito vrisnula da je trudna, kada su napadači počeli da je šutiraju u stomak. Nakon toga je odvedena u bolnicu kako bi doktori pokušali da joj saniraju povrede.

Kako su strani mediji preneli, žena je pretrpela pregršt rasističkih uvreda koje nisu prihvatljive u Francuskoj.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krim2

    9. januar 2015 | 17:15

    Potpisace FRANCUZI u VERSAJU jos jednu KAPITULACIJU,, ONE ZRTVE KOJIM SU ONI AMINOVALI od SFRJ preko IRAKA,LIBIJE,SIRIJE,PALESTINE ,EGIPTA i jos toga,

  • Suza

    9. januar 2015 | 19:02

    Secam se paljenja svetinja na Kosovu, bez osude. Secam se napada na dzamiju u Beogradu. Srbi su prozvani vandalima. Sta reci o bombardovanju RTS-a,kada je izginulo toliko novinara? Gde je onda bio svet da reaguje? Oni su bili kolateralna steta. Sada ubistva novinara u Francuskoj, reakcija sledi,pale se dzamije,restorani... Nigde nikoga da te ljude nazove varvarima. Sada prebijaju trudnu zenu, gubi bebu, seku joj kosu....kako tek nazvati osobe koje mogu to da urade? Samo smatram da ne mogu da postoje dupli arsini. Nasilje bilo sa cije strane je za najvecu osudu. U 21-om veku,veku tehnike,inovacija,covecanstvo se ovakvim zverstvima vratilo nekoliko vekova unazad. Koliko vidim , covek i dalje ,na zalost nije odmakao od neandertalca po ponasanju. Po svemu ovome,cini mi se da je ovo tek pocetak teroristickih napada, svuda ih ima, neka nam svima Bog pomogne.

  • zandarm

    9. januar 2015 | 17:42

    Zena je podbacila zbog povreda nanetih od dvoje ekstremista, koji su isto kao braca teroristi, ubice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA