KRVAVA FRANCUSKA: Najmanje četiri ubijena taoca u Parizu (VIDEO)

Otmičar Amedi Kulibali (32), koji je držao taoce u jevrejskom supermarketu u Parizu, ubijen je u policijskoj akciji. Pored njega nastradala su i četiri taoca

  • 3

Otmičar Amedi Kulibali (32) koji je u jevrejskom supermarketu u Parizu držao taoce ubijen je, objavila je francuska policija nakon napada kojim je razrešila talačku krizu. Na žalost, pored otmičara, poginula su i četiri taoca, dok je njih 15 oslobođeno.

Amedi Kulibali, koji se sumnjiči i za jučerašnji napad na pripadnicu francuskih policijskih snaga u južnom predgrađu Pariza Monruž, danas je zahtevao od francuskih snaga da se uzdrže od napada na štampariju u kojoj su braća Kuaši držala taoca.

Agencija Frans pres navodi da još nije poznato da li su preostale četiri osobe ubijene u napadu policije na jevrejsku prodavnicu, ili su stradale ranije danas, kada se oko 13 časova iz prodavnice začula pucnjava.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

FRANCUSKA NA UDARU TERORISTA: Nove talačke krize, građani u strahu od džihadista (UŽIVO)

U napadu su ranjene četiri osobe, a bezbednosni izvori na koje se poziva Frans pres, navode da su one u teškom stanju.

Još nema informacija o tome šta se dogodilo sa ženom teroristom Hajat Bumedijen, koja je zajedno sa Kulibalijem držala taoce u jevrejskoj radnji.

KRAJ DRAME: Ubijeni džihadisti koji su streljali novinare! (VIDEO)

Policija je u napad na jevrejsku prodavnicu krenula oko 17 časova, a istovremeno je počeo i napad organa reda na mesto druge talačke krize, u kojem su ubijena i braća Šerif i Said Kuaši.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ves77

    9. januar 2015 | 22:14

    Gde su ovi komentatori što zvone na sva zvona o nameštenom (lažnom) ubistvu terorista!? Pfff

  • Naše ime - pravoslavac

    9. januar 2015 | 23:24

    Prokleti fundamentalisti.

  • somi

    11. januar 2015 | 17:23

    Zasto su vredniji zivoti ovih novinara u odnosu na novinare usmrcenih u Beogradu1999.Mada svaki nasilno oduzet zivot je za zaljenje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA