SKANDAL U HRVATSKOJ: Srbi uhapšeni jer su se fotografisali sa srpskom zastavom!

Mladići su optuženi da su na Božić objavili ovu fotografiju, uz "neprimerene komentare"

Hrvatska policija je privela trojicu mladih Srba iz Vukovara koji su se u maskirnoj odeći fotografisali s državnom zastavom Srbije na ulazu u Vukovar i zatim te fotografije na pravoslavni Božić objavljivali na društvenim mrežama "s neprimjerenim komentarima", piše Jutarnji list.

Vukovarska policija obavestila je javnost da je "dovršila kriminalistička istraživanja nad tri osobe u dobi od 19 do 20 godina života, koje se sumnjiči da su prije nekoliko dana na području grada Vukovara fotografirali s nedozvoljenim obilježjima za Republiku Hrvatsku", te potom "te fotografije objavljivali na društvenim mrežama s neprimerenim komentarima". "Sve osobe su prekršajno prijavljene", navode iz policije.

Hrvatska policija je pokrenula istragu nakon što je na pravoslavni Božić na društvenim mrežama objavljena fotografija na kojoj se vide trojica mladića, odevena u maskirnu odeću, kako drže raširenu zastavu Republike Srbije pored ploče s imenom Vukovar na ulazu u taj grad.

(Telegraf.rs/Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    10. januar 2015 | 20:50

    Evropa je još u prvoj polovini 17.-og stoleća skovala krilaticu-prokletnicu koja glasi: „Sačuvaj nas Bože kuge, gladi i Hrvata!” Ovaj sramni beleg za čitavu jednu naciju isplivao je na evropsku površinu za vreme Tridesetogodišnjeg rata 1618.-1648. g. koji se vodio između evropskih katolika i protestanata (faktički evropski Jug protiv evropskog Severa). Ovaj verski rat se slobodno u povesti može smatrati Prvim opštim evropskim ratom u kome su pojedine regije Centralne Evrope ostale bukvalno opustošene a najviše su ubedljivo stradali Nemci. Nakon ovoga rata računa se da je oko jedne trećine nemačkog stanovništva pobijeno a u pojedinim nemačkim oblastima čak i do čitavih 90 procenata. Evropsko zgražavanje, a posebno nemačko, na Hrvate i njihova nedela ostao je i u dokumentovano-pisanoj formi kao gore spomenuti natpis (krilatica-prokletnica) na katedrali u istočnonemačkog gradu Magdeburgu koji je za vreme Tridesetogodišnjeg rata bio prvi evropski grad koji je osetio na svojoj koži i ulicama sadističko biće Hrvata koje će doći do punog izražaja u Jasenovcu i ostalim stratištima duljem Lipe Njine za vreme Drugog svetskog rata 1941.-1945. g. ali i nakon toga za vreme Otadžbinskog rata 1991.-1995. g. Ostalo je zabeleženo i jedno svedočanstvo o hrvatskim zverstvima iz vremena Tridesetogodišnjeg rata u kome su Hrvati služili svoje bečke katoličke gospodare i to od strane jednog švedskog generala koji je zabeležio da su Šveđani našli u hrvatskom vojnom logoru glave beba nabijene na kočeve.

  • zoran

    10. januar 2015 | 16:04

    ustase ostaju ustase i Hrvatska je najgora teroristicka organizacija na svetu jer nijedna joj nije do kolena po genocidima koje su pocinili njene kukavice koje se kriju iza zastyave te iste drzave, i kao takva je poznata jos nemcima koji su govori sacuvaj nas boze hrvata i kuge ....a da jos nikome nisu platili ratnu stetu iako su bili na strani nacista i okupatora uvek

  • BG

    10. januar 2015 | 15:58

    I treba da ih pohapse!!Svako ko provocira treba da bude kaznjen,pa da je najrodjeniji!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA