UBIO GA NOŽEM: Mladića u Sjenici ubo u leđa dva puta, pa pobegao!

Novopazarska policija je istakla da tragaju za napadačem i da su preduzete sve mere na rasvetljavanju ovog zločina, a osumnjičeni je već ulazio u sukob sa zakonom

  • 13

U tuči koja se tri sata posle ponoći desila ispred kafića "Vanila" u Sjenici ubijen je Mehmed Abdibašić (32), koji je od povreda zadobijenih nožem preminuo tokom transporta u novopazarsku bolnicu.

Tuči je prethodila svađa dve grupe mladića u lokalu, posle koje su izbačeni napolje, kako "Blic" nezvanično saznaje.

Prilikom tuče, sumnja se da je A.G. (20) dva puta nožem ubo Mehmeda u leđa, nakon čega je pobegao. Drugari su pokušali Mehmeda da prebace do Zdravstvenog centra u Novom Pazaru, ali je on podlegao povredama prilikom transporta.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Novopazarska policija je istakla da tragaju za napadačem i da su preduzete sve mere na rasvetljavanju ovog zločina.

Inače, A.G. je i ranije ulazio u sukob sa zakonom. Prema rečima žitelja Sjenice, ubijeni Mehmed je bio miran i uzoran mladić, nikada nije bio problematičan.

- Sjenica je u šoku. Mučki je ubijen jedan divan mladić, mučio se u životu, radio u pekari kako bi prehranio sestru i nepokretnog oca, a majka mu je nedavno preminula – kažu Sjeničaci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xs

    11. januar 2015 | 14:12

    Šta reći! Kakava kukavica i šonjavac! Izbodeš čoveka u leđa i pobegneš! Ni trunka časti! Saučešće porodici nastradalog mladića!

  • Aleksandar

    11. januar 2015 | 14:27

    Strasno! I ovaj ubica ce po ustaljenoj praksi da dobije 7 godina zatvora (zbog neuracunljivosti) i onda u najlepsim godinama opet na slobodu! Bezbroj je takvih primera u nasem "pravosudju"... Cak i ja znam takve koji sada setaju slobodno bez ikakvog nadzora! Nek nam je svima Bog na pomoc! A porodica ovog mpmka najbolje zna kako im je sada! Tragedija!

  • Doline

    11. januar 2015 | 15:44

    Mene samo interesuje ko dozvoli birtijama i tim tzv.kafićima da rade tako kasno?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA