FRANCUZI NE SPAVAJU: Šest terorista u bekstvu, premijer traži hitno hapšenje!

Dva neimenovana policijska zvaničnika rekla su agenciji AP da vlasti pretražuju rejon Pariza u potrazi za vozilom "mini kuper" registrovanim na ime Hajat Bumedijen, nevenčane supruge Amedija Kulibalija

  • 3

Nekoliko članova terorističke ćelije, do šest osoba, umešanih u napade u Parizu možda je i dalje u bekstvu, uključujući čoveka koji je viđen za volanom kola supruge jednog od ubijenih napadača, rekli su danas policijski zvaničnici!

Dva neimenovana policijska zvaničnika rekla su agenciji AP da vlasti pretražuju rejon Pariza u potrazi za vozilom "mini kuper" registrovanim na ime Hajat Bumedijen, nevenčane supruge Amedija Kulibalija koji je ubijen u jednom od terorističkih napada u Parizu. Ona je, prema navodima turskih zvaničnika, sada u Siriji gde je otišla neposredno pre napada preko Turske.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Francuski premijer Manuel Vals rekao je da je potraga za tim licima hitna jer još postoji pretnja posle napada.

Napadi su počeli u sredu 7. januara kada je u napadu na satirični nedeljnik Šarli Ebdo ubijeno 12 osoba, zatim je ubijena pripadnica policije i kasnije četiri taoca u jevrejskoj radnji u petak, pre nego što je policija ubila napadače u dve odvojene ali simultane akcije na dva kraja Pariza.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    13. januar 2015 | 04:08

    Setite se 1999, saveznici , drago mi je!!!

  • Rista

    13. januar 2015 | 07:57

    Sestorica? Pa ima ih 6 hiljada najmanje potencijalnih. Francuska solidarnost ne moze da se poredi sa muslimanskom nikada a i sa retko cijom solidarnoscu i ovako.

  • Pedja

    13. januar 2015 | 02:26

    Da nije ti isti onaj sto ga je sakri Milic? :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA