TROJE MRTVIH KOD PEĆINACA: Vozač izašao zbog nužde, auto udario punom brzinom u sanitet!

Vozač saniteta Doma zdravlja Dušan Bajstojić (56) zaustavio je vozilo i izašao napolje, kada je automobil marke "golf", u kom su bili Bogdan Miletić (40) i Vladimir Milivojević (45), udario u njega

  • 4

Tri osobe su poginule danas oko 17 sati kada je na putu Pećinci - Popinci putnički automobil udario u vozilo Doma zdravlja.

Vozač saniteta Doma zdravlja zaustavio je vozilo i izašao napolje, kada je automobil marke "golf" udario u njega, preneo je Blic.

Pretpostavlja se da je vozač saniteta izašao iz vozila da bi obavio malu nuždu, i da ga vozač "golfa" nije uočio, pa je najpre udario njega, a potom se zakucao u zadnji deo saniteta u kome su se u tom trenutku nalazili pacijenti koji su se vraćali sa dijalize.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

"Golf " je potpuno smrskana,i oko automobila se mogla uočiti velika količina polomljenog stakla. Saobraćaj na deonici Pećinci - Popinci bio je u prekidu dva sata, u oba smera, a lice nesreće je obezbeđivao veliki broj policijskih automobila. U koloni koja se prostirala gotovo do početka Pećinaca bilo je desetinu kamiona i nekoliko putničkih vozila. Saobraćaj je normalizovan malo nakon 20 časova. U domu zdravlja Pećinci nisu želeli da daju nikakve informacije o nesreći.

Poginuli su vozač saniteta Dušan Bajstojić (56), vozač i suvozač "golfa" Bogdan Miletić (40) i Vladimir Milivojević (45). U nesreći je povrećeno još 7 osoba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    13. januar 2015 | 20:33

    Pobogu sta je ovo Sremci neki dan dvoje poginulo,sada troje,aman ljudi lakse vozite ionako nas malo ima.Moja iskrena saucesca svima poginulima.

  • Stojic Milojko

    13. januar 2015 | 20:47

    Boze moj, pa ovde, zaista nema komentara.Pokoj im dusama njihovim i saucesce porodicama.

  • Su

    13. januar 2015 | 22:50

    Nikad srecan zakasnio nije! Bolje i kasniti,nego nikada ne stici gde si krenuo! Strasno,nista lepo ne mozes procitati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA