ŽANDARM OPLJAČKAO POŠTU: Vitlao službenim pištoljem, ukrao 350.000 dinara!

Posle hapšenja, žandarmu je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, kome će u zakonskom roku biti doveden na saslušanje

  • 15

Žandarm Saša Mijalkov (45) uhapšen je juče pošto je oko podneva opljačkao poštu u Bačkoj Palanci. On je, maskiran, uz pretnju službenim pištoljem, opljačkao oko 350.000 dinara od radnika u pošti.

- Sve se odvijalo kao na filmu. Žandarma su savladali radnik obezbeđenja pošte i građani, među njima je bio i jedan penzionisani policajac. Oni su ga zadržali na podu pošte do dolaska policije - kaže za Naše novine jedan od očevidaca nesvakidašnjeg događaja.

Foto: freedigitalphotos.net/Boaz Yiftach Foto: freedigitalphotos.net/Boaz Yiftach

Posle hapšenja, žandarmu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, po odobrenju nadležnog tužioca, kome će, u zakonskom roku, biti doveden na saslušanje, navedeno je iz Policijske uprave u Novom Sadu. Kako saznaju Naše novine, uhapšeni Mijalkov je šef tima u Trećoj četi novosadskog odreda Žandarmerije, a na to mesto je postavljen nedavno iako navodno nije bio primeran žandarm.

Komandir Mijalkove čete navodno je više puta pisao prijave protiv njega, jer je postojala sumnja da se bavi kriminalom, a kolege su se navodno žalile na njegovu bahatost. Mijalkov je u pljačku pošte kreuno jer je navodno imao finansijske probleme, odnosno velike dugove koje nije mogao da vrati.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusko

    14. januar 2015 | 11:55

    Ovakvim slucajevima treba odcepiti najvecu mogucu kaznu.Zaposlen je(jos komandir,veca plata) nije gladan da bi morao pljackati.A kao otezavajucu okolnost, sto radi u drzavnoj sluzbi.....bruka Srbiju.Ako se moze vise i brukati!

  • BEN DELIJA

    14. januar 2015 | 10:52

    E MOJ ZANDAR DVA PENZOSA TE SAVATALA AU

  • Bojan

    14. januar 2015 | 10:40

    Kada primaju svakojake bilmeze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA