SEKS AFERA KOLINDE I SRBINA: Ko je misteriozni plejboj koji je zaveo, pa šutnuo predsednicu Hrvatske?

Osim što je bolna uspomena, ova nesrećna ljubav sa Srbinom je i najveća "mračna" tajna hrvatske predsednice. U njenom štabu kažu da je do poslednjeg dana kampanje strahovala od otkrivanja iste

Kolinda Grabar Kitarović, novoizabrana predsednica Hrvatske umalo se zbog strasne ljubavi sa poznatim srpskim plejbojem davne 1988. godine preselila u Beograd, piše "Informer".

Dva dana posle izbora na kojima je pobedila, u njenom štabu kažu da je do poslednjeg dana kampanje strahovala od otkrivanja "strašne tajne".

Sagovornik lista, blizak prijatelj i saradnik nove hrvatske predsednice, kaže da samo malobrojni prijatelji iz mladosti znaju za "Kolindinu seks-aferu sa Srbinom".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

- Bilo je to davne 1988. godine... Kao dvadesetogodišnja studentkinja na primorju je upoznala tada poznatog plejboja iz Srbije i strasne ljubav je odmah buknula. Čak se i žestoko posvađala sa svojom porodicom kada im je rekla da će prekinuti studije u Zagrebu i otići u glavni grad - prenosi izvor i kaže da je sve "puklo veoma brzo", ali da je hrvatska šefica države godinama patila za zgodnim Srbinom!

- Taj Srbin je prvo obećavao kule i gradove, onda ju je iskoristio i otkačio! Samo je u jednom trenutku prestao da joj se javlja i ostavio je samu... Iako se trudila da to od svih sakrije, godinama je patila za njim i čini mi se da neću preterati ako kažem da je baš tada zamrzela sve Srbe - kaže sagovornik iz Zagreba.

Prema njegovim rečima, osim što je bolna uspomena, ova nesrećna ljubav sa Srbinom je i najveća "mračna" tajna hrvatske predsednice.

Foto: Wikipedia/Security & Defence Agenda Foto: Wikipedia/Security & Defence Agenda

OVO JE HRVATSKA PREDSEDNICA: Igrala je fudbal s dečacima, jagnje joj je bilo kućni ljubimac! (FOTO) (VIDEO)

- Kolinda se tokom cele izborne kampanje strahovito plašila da režim u Hrvatskoj ne otkrije njene "srpske grehe" iz mladosti. Verovala je da će vlast to pokušati da iskoristi kako bi je politički diskreditovala u hrvatskoj desničarskoj javnosti, koja je za nju kao kandidata HDZ masovno podržala na ovim izborima. Bilo kako bilo, niko u njenom pristustvu ne govori o ovoj temi jer ona odmah dobije napad histerije...

(Telegraf.rs / Izvor:Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA