UHAPŠENI ZBOG SILOVANJA: Nisam ih napastvovao, same su pristale na seks!

M. C. (33) je negirao da je izvršio ova krivična dela, ali je priznao da je imao seksualne odnose sa dve pomenute žene. U iskazu koji je dao, pre nego sto mu je određen pritvor, rekao je da su one pristale na odnos sa njim

  • 4

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana manijaku M. C. (33), zbog sumnje da je krajem prošle godine silovao dve žene u Beogradu. Njemu se na teret stavlja da je jednu ženu napao u novembru, a drugu u decembru.

Njega je policija danas privela uz krivičnu prijavu Višem tužilaštvu u Beogradu, koje je saslušalo osumnjičenog. Kako Telegraf saznaje, on je negirao da je izvršio ova krivična dela, ali je priznao da je imao seksualne odnose sa dve pomenute žene. U iskazu koji je dao, pre nego sto mu je određen pritvor, rekao je da su one pristale na odnos sa njim.

Ranije danas, policija je objavila sliku silovatelja i pozvala oštećene koje ga prepoznaju da se jave Policijskoj Upravi za grad Beograd, jer se sumnja da dve žene nisu jedine žrtve.

Prema nezvaničnim informacijama, M. C. lečen je u psihijatrijskim ustanovama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Školski

    14. januar 2015 | 23:07

    Momak je bio velika nada veterpola.Juniorski reprezentativac.Ali zbog problema sa srcem nije napravio karijeru.Ne znam sta mu se desilo da ovako pukne.Ali kao mladji je bio dobar momak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA