166

Srpska služba ima Kolindine seks-snimke?!

- Sastajali su se (Kolinda i ljubavnik) po privatnim apartmanima u Briselu koji su najverovatnije bili pokriveni kamerama! Sumnja se da je predsedmica snimljena u eksplicitnim pozama. Naše veze iz srpske službe tvrde da su snimci arhivirani i da se samo čeka momenat da budu pušteni u javnost - kaže visokopozicionirani zapadni diplomata

Hrvatska, izbori, Kolinda Grabar Kitarovic
Foto: AP/Tanjug

Kolinda Grabar Kitarović je tokom 2013. godine, kao pomoćnica generalnog sekretara NATO u Briselu, bila u strasnoj vezi sa srpskim obaveštajcem. Zbog saznanja da bi srpska tajna policija mogla imati kompromitujuće seks-snimke hrvatska Sigurnosno-obaveštajna služba (SOA) je u neviđenoj panici.

Kako piše “Informer”, agenti SOA podigli su uzbunu nakon što im je početkom nedelje potvrđeno da je Kolinda bila u vezi sa srpskim agentom.

– Predsednica, koliko znamo, nije imala pojma ko je zapravo njen ljubavnik. Mislila je da se on bavi nekretninama i da je bogati naslednik starog beogradskog trgovca slikama… Kolinda je s tim čovekom nekoliko meseci bila u vanbračnoj vezi. Sastajali su se po privatnim apartmanima u Briselu koji su najverovatnije bili pokriveni kamerama! Sumnja se da je predsedmica snimljena u eksplicitnim pozama. Naše veze iz srpske službe tvrde da su snimci arhivirani i da se samo čeka momenat da budu pušteni u javnost – kaže visokopozicionirani zapadni diplomata.

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

Božidar Spasić, bivši operativac DB-a, kaže da je Kolinda vrlo lepa žena, što je samo po sebi “bezbednosni problem”.

I funkcija Kitarovićeve u NATO bila ja obaveštajna. Dva agenta, čak i ako su u emotivnnoj vezi, nikada ne zaboravljaju na posao. Sve njihove aktivnosti podređene su sakupljanju informacija. Zato nije isključeno da srpska služba ima snimke seksa svog agenta i Kitarovićeve – smatra Spasić i dodaje da informacija u krevetu funkcioniše po principu “ja tebi, ti meni”.

(Telegraf.rs / Informer)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: Afera, Brisel, Informer, Kolinda Grabar Kitarović, ljubavnik, Seks video
Popularni komentari
 • B
  Bojan

  Kakav bi ovo bio povratak na scenu db-a.
  A voleo bi i ovu MILFACU da vidim….

 • M
  MICKO

  Jooj sto volim ovu MEDJUDRZAVNU PORNJAVOGRAFIJU…jedva cekam da to vidim..Uhhhh Kolindiceee ohhhh…

 • V
  Vedran

  Pa nema tu nista lose? Linda ili kao Linda voli sve sto vole mladi.

foto dana

video dana