UBICA SRPSKIH CIVILA OPOMINJE SVEDOKE: Glavaš preko Fejsbuka preti smrću!

Na Fejsbuk profilu Branimira Glavaša, koji je osuđen na osam godina zatvora zbog ratnog zločina nad srpskim civilima, stavljen je šokantan status koji poziva na ubistvo onoga ko bude svedočio protiv njega

  • 25

Na službenom Fejsbuk profilu Branimira Glavaša pojavila se poruka koja ne može da se tumači nikako drugačije nego kao pretnja smrću svedocima protiv lidera HDSSB-a (Hrvatski demokratski savez Slavonije i Baranje) koji u susednoj BiH i dalje služi kaznu za ratne zločine.

- Ne reci lažna svjedočanstva, jer stići će te božja kazna - naslov je poruke objavljene na Glavaševom profilu koja je ilustrovana fotografijom pet obešenih osoba.

Printskrin: Facebook/branimir-glavaš Printskrin: Facebook/branimir-glavaš

- Osma Božja zapovest glasi, "Ne reci lažno svjedočanstvo" i ona zabranjuje laganje, lažno svjedočenje, krivokletstvo, ..., a ovi na ovoj slici su lažno svjedočili i stigla ih je zaslužena kazna..." - navodi se u poruci na Glavaševom profilu.

Da podsetimo, Ustavni sud Hrvatske je ukinuo presudu Branimiru Glavašu u slučajevima “garaža” i “selotejp” u kojima je pravosnažno osuđen na osam godina zatvora zbog ratnog zločina nad srpskim civilima u Osijeku 1991. godine.

Zvaničnu stranicu Branimira Glavaša na Fejsbuku i njegov šokantan status možete videti OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor:index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. januar 2015 | 22:30

    Stici ce te ruka pravde...kad tad! Da Bog da nikad ne spavao mirno dok si ziv a dusa ti ne imala mira kada te napusti...ustaso i ubico!

  • Nele

    17. januar 2015 | 22:21

    Stici ce ga sigurno Bozija kazna! I jednog nevinog coveka povrediti a kamo li ubiti zbog bilo koje i bilo kakve ideologije, jeste ogroman greh! Zlotvor!

  • Doline

    18. januar 2015 | 00:28

    Kakvi je to zatvor kad ima fb.?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA