UBIJEN DOK JE KLEČAO U WC-u: Novi detalji surovog zločina u hotelu Majdan!

Veličković je ubijen dok je klečao na kolenima nakon tuče. Jedan od svedoka mafijaškog obračuna je i sin poznatog beogradskog preduzimača. Ubijeni je preminuo u Urgentnom centru, a iza sebe je ostavio verenicu u petom mesecu trudnoće, s kojom je planirao venčanje

  • 10

Beogradska policija izdala je poternicu za Slavkom B. i njegovim saučesnikom Nemanjom I. zbog sumnje da su ubili Vladana Veličkovića (37) preksinoć u hotelu "Majdan". Prema saznanjima dnevnika Alo, Veličkoviću je jedan metak ušao kroz vrat, a izašao na debelo meso. Zanimljivo je da ne postoji video-snimak samog ubistva, jer se ono dogodilo u toaletu.

Veličković je ubijen dok je klečao na kolenima nakon tuče. Jedan od svedoka mafijaškog obračuna je i sin poznatog beogradskog preduzimača. Ubijeni je preminuo u Urgentnom centru, a iza sebe je ostavio verenicu u petom mesecu trudnoće, s kojom je planirao venčanje.

- Vladan je došao s prijateljem i seo u restoran, a za susednim stolom bio je Slavko B. s prijateljem Nemanjom I. i još jednim drugom. Niko od očevidaca nije mogao inspektorima da kaže zbog čega su se dve grupe mladića posvađale i da li su posredi neraščišćeni računi.

Foto-ilustracija: Milena Đorđević Foto-ilustracija: Milena Đorđević

KRVAVI OBRAČUN U HOTELU MAJDAN U BEOGRADU: Ubijen Vladimir Veličković (37), ubica u bekstvu!

Za svega nekoliko minuta, na osnovu snimka, znali smo imena učesnika, iako brzom poterom nikome od njih još nismo ušli u trag. Slavko i Nemanja su iz toaleta izašli s pištoljima u rucu, a još se ne zna ko je tačno usmrtio Vladana. U toaletu su pronađene dve čaure, ali su ispaljene iz istog pištolja, objašnjava izvor blizak istrazi.

Na snimku, koji je policija zaplenila, primećen je luksuzni automobil s beogradskim registracionim tablicama koji velikom brzinom beži sa mesta dešavanja.

Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap Foto-Ilustracija: Tanjug/Jaroslav Pap

- Ubijeni je s prijateljem sedeo za jednim stolom, a za drugim ubica s još dva druga. U neko doba Vladan je s prijateljem isprovocirao goste sa susednog stoola, što je prvo dovelo do tuče. Iako su svi mislili da će se na tome i završiti, iz toaleta hotela čula se pucnjava. Ubijeni i njegov drug nisu bili naoružani, tako da je izbegnuta još veća tragedija - objašnjava naš sagovornik.

Vladan Veličković i Nemanja I. su i od ranije poznati policiji i imaju podebeli dosije. Dovode se u vezu s razbojništvom i trgovinom narkotika, a po beogradskim kuloarima pričalo se i da imaju i velika novčana dugovanja.

Ranjenog Vladana prijatelj je uneo u BMW i krenuo ka Urgentnom centru. Kako je ekipa Hitne pomoći već bila obaveštena, sreli su se na pola puta, te su lekari Vladana prebacili do bolnice. Međutim, on je preminuo nakon sat vremena, uprkos naporima lekara.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    20. januar 2015 | 10:48

    Kakav mladić 37 god? Ja imam 40, moj sin 17 god, to je mladić. To su ljudi opasni po okolinu.

  • Zoran

    20. januar 2015 | 11:09

    Debeli dosje a setaju i masu pistoljima

  • M!N

    20. januar 2015 | 13:01

    Debeli dosije,pravi porodicu i sad treba da ga zalimo.Zao mi deteta ni krivo ni duzno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA