TAJNA STARA 34 GODINE: Margaret Tačer skrivala pedofiliju u Vestminsterskoj palati?! (FOTO)

U dokumentu su navedeni svi seksualni zahtevi, krajnje neprirodni, a neki smatraju da sakrivanje istog predstavlja zataškavanje pedofilije koja se odigrala pre skoro 40 godina

  • 0

U Velikoj Britaniji je nakon 34 godine otkriven tajni fajl o neprirodnom seksualnom ponašanju u Vestimnsteru koji je 1980. godine dat na uvid Margaret Tačer.

U dokumentu su navedeni svi seksualni zahtevi, krajnje neprimereni, a neki smatraju da sakrivanje istog predstavlja zataškavanje pedofilije koja se odigrala pre skoro 40 godina.

Ovaj dokument je pronašao doktor Kris Marfi, predavač na Univerzitetu Salford, koji je istraživao Nacionalnu arhivu bezbednosnih dokumenata. Sadržaj fajla je ostao tajna, samo je naslov fajla glasio PREM19/588 - Sigurnost. U njemu su navedene neprirodne seksualne aktivnosti od novembra 1980. godine do marta naredne godine.

Doktor Marfi navodi da ovo nije jedini dokument, i da je "čelična ledi" imala uvid u mnoge druge fajlove iste sadržine.

Printskrin: Sky News Printskrin: Sky News

- Ja ne znam šta je sadržaj ovog dokumenta, ali činjenica da je on otišao direktno u kancelariju Margaret Tačer ukazuje na nečije nedolično seksualno ponašanje - objašnjava Kris.

(Telegraf.rs / Izvor: independent.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA