Profesorka željna seksa navukla učenika u kabinet i silovala do besvesti! (VIDEO)

Još jedna u nizu seksualnih afera u kojoj su akteri porfesorke i učenici u srednjoj školi. Crvenokosa "učiteljica", ovoga puta, zavela je učenika u svom kabinetu

  • 27

Daresa Po, profesorka iz Oklahome (SAD), uhapšena je u utorak zbog sumnje da je imala seks sa osamnaestogodišnjim učenikom.

POHOTNE PROFESORKE: Evo zašto imaju seks sa učenicima!

U policiji kažu da je ona sa svojim učenikom imala seksualne odnose barem dva puta u svom kabinetu u “Waynoka High School” gde je radila.

- Napravila sam stravičnu grešku. Dozvolila sam da mi se razum pomrači i sramota me je zbog odluka koje sam donela prethodnih nedjelja. Imala sam seks sa svojim učenikom i veoma mi je žao zbog toga. Volela bih da mogu da ispravim grešku jer znam da sam na poziciji gde se učenici ugledaju na mene – stoji u pisanom priznanju profesorke iz Oklahome.

Printskrin: YouTube/actual news293 Printskrin: YouTube/actual news293

Optužena je za drugostepeno silovanje jer u toj američkoj državi svaki seksualni odnos s maloletnikom (osobom koja ima manje od 21 godine) smatra se silovanjem. Ona je puštena u sredu uz kauciju od 10.000 dolara i zabranu da kontaktira s učenikom kojeg je seksualno zlostavljala. Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA