STRAVIČAN PRIZOR: Ubio ženu u kolima, pa se obesio o drvo! (FOTO)

U mioničkom selu Klašnić, u automobilu prvo je pronađeno telo žene, a nedaleko od nje pronađeno je i beživotno telo njenog muža

  • 14

U porodičnoj tragediji koja se dogodila u mioničkom selu Radobić Aca Pavlović (31) iz Mionice je zadavio svoju ženu Mariju (31), a potom izvršio samoubistvo! Telo nesrećne žene je pronađeno u automobilu koji je bio parkiran u jednom sokaku u ataru mioničkog sela Radobić, a telo njenog muža su meštani pronašli obešeno o vrbu u obližnjoj šumi. Mionica je zanemela zbog porodične tragedije kakvu meštani ovog kraja ne pamte. Prema prvim rezultatima istrage Aca je golim rukama zadavio ženu Mariju, a potom presudio sebi! Tragedija se dogodila u subotu, a njihova tela su pronađena su danas.

 

- Marija i Aca su godinama bili u braku, imaju dvoje male dece, a poslednji trag im se izgubio u subotu oko 11 časova, kada su izašli iz kuće. Pošto ih nije bilo da se vrate, njihov nestanak je prijavljen policiji, a leševi su otkriveni tek danas. Aca i Marija su se često svađali u poslednje vreme, a cela varoš zna da je on imao ljubavnicu. Moguće je da je to bio razlog njihovih nesuglasica- pričaju komšije Pavlovića.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Prijatelji ovog bračnog para potvrđuju da su imali bračnih trzavica, ali kažu da nisu ni mogli da pretpostave da ovako nešto može da se dogodi.

 

- Aca je bio dabar i miran momak. Radio je moleraj, bio je vrhunski majstor. Niko ko ga poznaje ne može da veruje da je bio spreman da uradi ovako nešto. Iza njih su ostavili desetogodišnjeg dečaka i četvorogodišnju devojčicu - pričaju prijatelji Pavlovića.

 

Istražni organi su naložili da se uradi obukcija tela bračnog para, a prema prvim rezultatima istrage, pretpostavlja se da je nesrećna žena zadavljena.

 

Danas, ubrzo pošto su pronađena beživotna tela bračnog para Pavlović, A.B. iz Mionice, za koju se pretpostavlja da je bila u ljubavnoj vezi sa Acom, je pokušala da se otruje. Ona je van životne opasnosti i zbrinuta je na psihijatriji valjevske bolnice.

 

(S.S)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maestro

    25. januar 2015 | 13:05

    Sto bi govorila moja baba: "Zlo uslo i narod, sinko". E, bas tako.

  • Cobi ns

    25. januar 2015 | 15:15

    I niko ne primećuje i ne preduzima ništa a nema dana da se neko ne ubije ili ubije bližnjeg pa sebe....postaje normalno da se neko ubije svaki dan!?Niko ne reaguje,samo mediji objave,i.....nikom,ništa??!!

  • Kapucino

    25. januar 2015 | 12:39

    Dotakli smo dno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA