GUVERNERKA NBS: Miškoviću, Belvil prodaj za 100 evra po kvadratu!

Jorgovanka Tabaković je istakla da kada bi se bizsnismen opredelio na ovu cenu stanova u elitnom naselju na Novom Beogradu, time bi podstakao tražnju i prodaju stanova u našoj zemlji

  • 8

Guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković ocenila je da je bez osnova predlog biznismena Miroslava Miškovića o ubrizgavanju deviznih rezervi u potrošnju.

Tabakovićeva je ocenila da je bez osnova Miškovićev predlog da NBS polovinu deviznih rezervi "gurne u potrošnju" po ugledu na Centralnu evropsku banku.

- Kako bi bilo da gospodinu Miškoviću kažem da stanove u Belvilu proda po 100 evra po kvadratu? Time bi mogao da stimuliše tražnju i prodaju stanova u Srbiji - rekla je Tabaković na konferenciji za novinare.

Mišković je prošle nedelje izjavio da bi Narodna banka Srbije mogla da sredstva od obaveznih rezervi koja su preko četiri milijarde evra direktno ubrizga u privredu kao što je to učinila i Evropska centralna banka, naglasivši da to on ne govori zbog Delte jer ta kompanija neće koristiti ta sredstva.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbo obavestava neobavestene

    26. januar 2015 | 19:17

    Ne moze mora da pita onog sto mu je davao lovu kad je gradio nazalost on je u centralnom zatvoru Ali ima naznaka da ce da progovori

  • NL

    26. januar 2015 | 21:42

    Hitno trazim stan da kupim na Novom Beogradu u Belvil za 100 evra po kvadratu. Molim samo ozbiljne ponudie. Placam na kes. Adresa poznata Redakciji.....

  • Jaca

    27. januar 2015 | 15:04

    Guvernerka, na kom je ona nivou, prepucava se po novinama.Umesto da radi ono sto ocigledno ne zna da radi.Dok je bila radikalka sve tedom je prozivala za rast kursa, a sta sad, pojma nema.Sem da se bahati parama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA