PLAĆENI UBICA PRIZNAO: Spalio sam studente i bacio u reku!

Filipe Rodrigez Sagado, poznatiji kao El Cepiljo, plaćeni ubica meksičkog kartela Guereros unidos, priznao je ubistvo 15 studenata za koje se sumnja da su pobijeni, spaljeni, a njihovi ostaci, bačeni na đubrište i u obližnju reku

  • 2

Nestanak 43 studenta u Meksiku pre četiri meseca šokirao je svet. Mladi ljudi koje je policija zaustavila i predala članovima ozloglašenog Guereros unidos kartela nestali su i sumnja se da su svi pobijeni, a protesti ogorčenog naroda gotovo da su srušili vlast u ovoj zemlji. Da li je misterija rešena?

Plaćeni ubica ovog kriminalnog kartela Filipe Rodrigez Sagado poznatiji kao El Cepiljo priznao je ubistvo 15 studenata, piše nemački Bild.

Sumnja se da su studenti pobijeni, spaljeni i da su njihovi ostaci upakovani u plastične kese, bačeni na đubrište i u obližnju reku, u kojoj je policija našla ljudske ostatke.

POBILI SU SVE POLICAJCE, GRAD JE JEZIV: Mrtva tela na ulicama, narod u strahu! (FOTO) (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Ostaje da se sazna kakva je bila sudbina preostalih, ali po svemu sudeći završili su slično kao i njihove kolege.

Članovi porodica, međutim, odbijaju da poveruju u priznanje El Cepilja, tvrdeći da reči jednog kriminalca nisu verodostojne.

Šokantno je da je u ovom zločinu funkcionisala sprega policije, politike i kriminala, a sumnja se da su studenti masakrirani po direktnom nalogu tadašnjeg gradonačelnika Igualjasa, koji je pokušao da spreči studente levičare da zvižde na govoru njegove supruge, koja inače potiče iz porodice bliske narko-kartelima.

Foto: Tanjug / AP Foto: Tanjug / AP

Inače, u Meksiku su u toku stalni sukobi narko-kartela i vlade, a dokle su spremni da idu svedoče i gradovi koji su potpuno "očišćeni" od policajaca.

DIVLJANJE U MEKSIKU: Demonstranti provalili u zgradu parlamenta i zapalili je! (FOTO) (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milovan

    26. januar 2015 | 20:52

    Ovo gore nego isis...

  • karma

    27. januar 2015 | 06:58

    Slicno kao i vlast i policija u Srbiji, s tom razlikom sto smo mi veci majmuni od meksikanaca pa trpimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA