DRAMATIČNO: Nestale majka i dvogodišnja ćerka u Paraćinu!

- Biljana se javila porukom u subotu i napisala: "Dobro smo, ne zovite nas". Međutim, mi je tražimo jer nismo sigurni šta je sa njom i detetom. Mnogo brinemo - kaže njena majka Ljiljana

  • 8

Biljana Savić (27) iz Paraćina nestala je 21. januara sa svojom dvoipogodišnjom ćerkom Anastasijom. Ona je živela vanbračnoj zajednici sa Bojanom Milojevićem, koji je policiji i prijavio nestanak. Međutim, policija nema informacije o njoj.

- Biljana se javila porukom u subotu i napisala "dobro smo, ne zovite nas". Međutim, mi je tražimo jer nismo sigurni šta je sa njom i detetom. Mnogo brinemo - kaže majka Ljiljana.

One su nestale su 21. januara u popodnevnim časovima. Prijavljen je nestanak policiji u Paraćinu istog dana.

- Molim vas za pomoć, počeli smo preko društvenih mreža da šaljemo apele, jer nam nema druge pomoći. Svojoj sestri Biljani poručujem da mi se hitno javi, molim te, brinem za tebe i Anju - kaže njena sestra Maja.

Biljana Savić (27) ima crnu kosu srednje dužine, visoka je 167cm. Njena ćerka Anastasija Savić iz Paraćina ima 2,5 godine i plavu kosu.

Foto: 035info.rs Foto: 035info.rs

(Telegraf.rs / Izvor: 035info.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лео

    27. januar 2015 | 12:02

    Jos jedna u nizu koja je pobegla od ,,coveka koji je voli"! Nadam se da su dobro obe! Ako jesu neka se cuvaju jer drugi, ocigledno, ne mogu da pomognu!

  • Suza

    27. januar 2015 | 11:25

    Bojim se da ovo nije ona napisala. Zena od svoje porodice ne odlazi tek tako, posebno kada uz sebe ima malo dete.

  • Jasmina

    27. januar 2015 | 11:12

    Ona ocigledno nece da je nadjete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA