Predvidela sam da će Kolinda postati predsednica Hrvatske. Evo šta čeka ostale političare! (VIDEO)

- Izradila sam Kolindinu astralnu kartu i rekla joj da ima velike kapacitete za uspeh u politici - rekla je između ostalog astrolog Anđelka Subašić (54)

  • 14

Anđelka Subašić (54), astrolog iz Zagreba, koja je specijalizovana za poslovnu i političku astrologiju, predvidela je da će Kolinda Grabar Kitarović postati predsednica Hrvatske.

- Kolindu Grabar Kitarović upoznala sam 2007. kada je uoči parlamentarnih izbora gostovala na riječkoj RiTV - priseća se prvog susreta s novom hrvatskom predsjednicom Anđelka Subašić.

- Izradila sam Kolindinu astralnu kartu i rekla joj da ima velike kapacitete za uspeh u politici. Čak sam videla da položaj zvezda i planeta u njenom horoskopu predviđa njenu visoku međunarodnu političku poziciju i nešto vezano za vojsku - rekla je Anđelka.

- Priznajem da tada nisam povezivala Kolindino buduće mesto u NATO. Ona mi se svidela kao vedra i sposobna osoba. Nikada ne dajem ultimativne prognoze, a kroz astrologiju procenjujem nečije kvalitete i karakter. Kod nas i dalje ljudi astrologiju potcenjuju i povezuju je sa šarlatanstvom - objašnjava Subašićeva.

Printskrin: YouTube/andelkasubasic Printskrin: YouTube/andelkasubasic

Ona je pored procene da će Kolinda ostvariti veliku međunarodnu popularnost i da će unaprediti oružane snage, objavila i predviđanje za ostale političke faktore u Hrvatskoj.

O Kolindi je rekla da je ona prema narodu, slabijima, ženama i deci vrlo naklonjena i da će pokazati veliki osećaj prema njima kako bi im pomogla. Takođe, Kolinda svojom inicijativom “ugrožava” rutinu i osećaj sigurnosti premijera Zorana Milanovića, a on će njene inicijative doživljavati kao napad.

Za premijera Zorana Milanovića navodi da će brzoplete i nepromišljene izjave i dalje da obeležavaju njegove javne nastupe i da će zato u određenim periodima izbegavati izjave za javnost, a to mu je i najbolja preporuka. Ipak, što se tiče hrvatske vlade, rekla je da će izdržati do kraja mandata i da će napraviti dosta pozitivnih poteza.

Foto: Tanjug/HINA/Lana Slivar Dominić Foto: Tanjug/HINA/Lana Slivar Dominić

Za bivšeg predsednika Ivu Josipovića navela je da ga čeka vrlo teška godina, puna izazova i statusnih i materijalnih gubitaka. Pada joj popularnost i unutar vlastitog biračkog rijela. Pozitivne rekonstrukcije.

Što se HDZ-a tiče, Subašićeva predvića da će se u toj stranci odvijati borba mladih buntovnika protiv konzervativne struje, ali uz vrlo ekscesne situacije koje će ih sprečiti da napreduju. Takođe, navela je da HDZ čekaju veliki finansijski problemi.

Za lidera HDZ-a Tomislava Karamarka tekuća 2015. godina biće teška u svakom smislu. On mora da primeni iskustvo iz najtežih godina svog života. Moraće i stoički da podnosi udarce unutar stranke i da bude odmeren u svakoj prilici.

(Telegraf.rs / Izvor: Jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksa

    27. januar 2015 | 15:49

    Briga me mnogo za ovu tetku Kokošlindu.

  • car

    27. januar 2015 | 15:35

    A sta kaze kada dodje dan osvete os strane srba za genocid od jasenovca pa naovamo, hoce li ostati od vestacke tvorevine zvana hrvatska kamen na kamenu

  • Sarcazmo

    27. januar 2015 | 17:40

    Kad već tako dobro predviđaš, reci nam ko će večeras da pobedi Čelzi ili Liverpul...da i mi nešto zaradimo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA