IMA VIŠE OD 100 KILA, A SUPERMODEL JE: Zarađuje milione jer izgleda baš ovako! (VIDEO)

Poznavaoci mode tvrde da ova devojka pomera granice u svetu mode i da pokazuje svima da ženska lepota dolazi u svim veličinama. Ona uči modele da je važno umeti pozirati i nositi se sa svojim proporcijama

  • 13

Tes Holidej (29) je devojka koja je došla iz Južnog Misisipija kako bi postala velika zvezda modnih pista i modelinga. Ona je potpisala ugovor sa britanskom agencijom "MiLK Model Management" i najavila svoj uspeh na svetskoj sceni kao plus-sajz model, uprkos maltretiranju i sumnjama u sebe.

Ova manekenka je uspela da se izbori za naslovnu stranu italijanskog "Voga", a sarađivala je sa mnogim dizajnerima i danas je najkrupnija manekenka na modnoj sceni.

- Ovo je nešto što sam želela celog svog života, pa čak iako se sada to dešava, iskustvo je bilo vantelesno. Otkrila sam manekenstvo kada sam imala 15 godina i išla na audiciju u Atlantu. Rekli su mi da sam previše niska i predebela, pa da nikad neću postati model. Ali ja sam vrlo tvrdoglava - dodala je Tes.

 - Osećam da probijam granice, ovo je nešto veliko. Nikad nisam mogla ni da zamislim da ću biti ovde - rekla je ona.

Predstavnici agencije "MiLK Model Management" istakli su da je Tes Holidej pravi uzor za žene i da je manekenka sa najviše fanova na Instagramu među svim modelima njihove agencije.

- Nadam se da će ove fotografije doprineti tome da svi shvate da je ok da budu svoji i da je to moguće i u krupnijem telu - rekla je ona o svom Instagram profilu na kojem ima 308.000 pratilaca.

Na Fejsbuku Tes Holidej ima oko 624.000 fanova, a poznavaoci mode tvrde da ova devojka upravlja pokretom koji preokreće modu, pokazuje svima da ženska lepota dolazi u svim veličinama i uči modele da je važno umeti pozirati i nositi se sa svojim proporcijama.

Prvi veliki uspeh doživela je 2011. godine kad je učestvovala u A&E šouu  “Heavy". Na negativne komentare se ne obazire, rekla je da vodi računa o svom zdravlju i da redovno trenira. Udata je i mama je jednog dečaka.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor:khou.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    28. januar 2015 | 16:53

    Jbt i ja sam debela odnosno imam visak kukam da skinem ali ova ga pretera ipak je malo previše

  • Tina

    28. januar 2015 | 16:39

    Pola amerikanki lici na nju. Ono sta gledamo u filmovima i serijama su samo izuzeci a po ulici se setaju mahom ovakve.

  • Kri

    28. januar 2015 | 17:29

    BOLJE BITI ZENA SA CELULITOM I SALOM NEGO KOST I KOZA !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA