HTELI SU DA ISKLJUČE STRUJU MAJSTORU BORILAČKIH VEŠTINA: On je zatim uradio nešto što će oni pamtiti celog života

Radnik Hrvatske elektroprivrede pokušao je da isključi struju jednom bračnom paru, međutim, tada je na svojoj koži osetio šta znači kada isključuješ struju nekome ko odlično barata borilačkim veštinama

  • 6

Radnika HEP-a (Hrvatska elektroprivreda) Žarka Krajačića, napao je bračni par starosti oko 50 godina, a incident se dogodio u Karlovcu.

On je posle brutalnog napada zbog dugova hitno odvezen u lokalnu bolnicu.

U odbranu kolege uključio se Ivan Mušnjak, koji nije tukao napadače, ali je samo nastojao da izvuče Krajačića iz ruku pomahnitalih ljudi.

- Dobili smo nalog da ih isključimo jer su neplatiše. Nismo se nikome javljali jer su nam merna mesta u prizemlju zgrade bila dostupna. Odjednom je došao muškarac, opsovao mi majku i počeo da me udara po glavi, oborio me na pod i nastavio da me šutira - rekao je Krajačić.

- Onda su tukli i mene po celom telu. Nemam vidljivih povreda, ali sve me boli - kaže Mušnjak i dodaje da su mu se dosad dešavali verbalni sukobi sa nezadovoljnim kupcima, ali da nikada nije dobio batine.

Obojica su se svom šefu požalila da je muškarac poznavalac borilačkih veština s obzirom na način na koji je udarao, ali da je njegova supruga bila još žešća u nastojanju da ih povredi. Krajačić je izvukao deblji kraj, udarcem nogom napadač mu je slomio zubnu protezu, a pri pokušaju da ga zadavi, njegova žena mu je izgrebla vrat. HEP-ovci su uspeli da nekako pobegnu na gradski Korzo, odakle su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

Foto: Tanjug Foto: Tanjug

U pratnji hrvatske policije došla su dvoja kola. Supružnici su pobegli u stan, a potom nikome nisu otvarali vrata, pa ni policiji koja im je kucala dva puta.

- Osećam se loše, ne toliko fizički, koliko psihički - ispričao je suznih očiju šokirani Krajačić.

Događaju je prisustvovao slučajni prolaznik Nenad Mimić. On je video krupnog muškarca kako nogom udara radnika HEP-a i izbija mu zub.

(Telegraf.rs / Klix.ba)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA