VLADA JAPANAC U SUDNICI: Meni u životu ništa ne znači 710 evra!

Posle saslušanja optuženih, potpuno drugačiju verziju događaja ispričala je Branka Đ. koja je navela da je Vlada Japanac toga dana došao u njen stan, davio je i udarao. Optuženi Grahovac je, prema njenim recima, tada uzeo ušteđevinu koju je pronašao, a onda su je automobilom odvezli do lokala u kom je radila i prisiljavali da potpiše navodni dug prema njima

  • 1

Vladimir Jovanović, poznatiji kao Vlada Japanac, danas je u Trećem osnovnom sudu negirao navode optužnice koji ga terete da je 30. juna prošle godine  radnicu njegovog lokala Branku Đ. protivpravno lišio slobode i iznudio joj 710 evra i oko 4.000 dinara.

On je u potpunosti odbacio navode optužnice, tvrdeći da nikada ne bi upropastio svoj i život svoje porodice na taj način, tvrdeći da nikada nije otišao u stan u kom je živela oštećena, kao i da uopšte ne zna na kojoj adresi ona stanuje.

- Optužen sam da sam ukrao, oteo 710 evra. Ne bih to učinio ni za 710.000 evra a kamoli za iznos koji kada bi se podelio na nas trojicu, koliko nas je ovde optuženo, za koji bi mogao da platim samo rucak. Imam svoju firmu, stan, sve sto mi treba za normalan život. Ne znam zašto me je gospođa Branka stavila u ovu priču - rekao je Jovanović.

Drugi optuženi, Aleksandar Grahovac, priznao je da je bio u stanu oštećene toga dana, ali je rekao da je išao samo kako bi je ubedio da vrati 12.000 dinara, koliko je navodno toga dana ukrala iz lokala. Treceoptuženi Nenad Milošević ispričao je da je toga dana samo odvezao Miloševica, ali da Jovanović nije bio sa njima.

Foto: Foter/Flickr/SalFalko Foto: Foter/Flickr/SalFalko

Posle saslušanja optuženih, potpuno drugačiju verziju događaja ispričala je Branka Đ. koja je navela da je Vlada Japanac toga dana došao u njen stan, davio je i udarao. Optuženi Grahovac je, prema njenim recima, tada uzeo ušteđevinu koju je pronašao, a onda su je automobilom odvezli do lokala u kom je radila i prisiljavali da potpiše navodni dug prema njima. Nekoliko dana kasnije, zapaljen joj je i automobil.

Sudija Trećeg osnovnog suda, nastavak suđenja je zakazao za 18. februar, a Grahovcu i Miloševiću ukinuo je pritvor dok je Jovanović ostao iza resetaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA