UPUCAN TURSKI TURISTA U BEOGRADU: Pogođen u grudi, lekari se bore za njegov život

Napadač je pucao na obezbeđenje kluba "Plastik", a mladog Turčina Celena Batufana (26), koji je u Beogradu bio sa devojkom, pogodio je zalutali metak koji je prošao kroz vrata

  • 37

Turski turista Celen Batufan (26) teško je ranjen jutros oko 3 sata u beogradskom klubu "Plastik" na uglu Takovske i Dalmatinske ulice u centru Beograda, kada ga je pogodio zalutali metak.

 

Kako Telegraf saznaje, jedan od gostiju pucao je iz pištolja, ispred ovog noćnog kluba, na obezbeđenje. Od nekoliko ispaljenih projektila, dva metka su prošla kroz vrata, a jedan je u grudi pogodio Celena Batufana, koji je u tom trenutku uzimao jaknu iz garderobe. Ranjenog mladića ekipa Hitne pomoći prevezla je u Urgentni centar na reanimaciju i lekari se bore za njegov zivot. On ima ustrelnu ranu u bočnom delu grudnog koša.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Napadač, koga je nekoliko momenata pre vatrenog obračuna obezbeđenje izbacilo iz kluba, posle kraće svađe i tuče otišao je do svog automobila. Kada je krenuo sa parkinga, zaustavio se i iz automobila pucao u pravcu dvojice muškaraca iz obezbeđenja, te zatim pobegao. Policija traga za njim. Ranjeni Turčin je u Beograd došao na odmor sa devojkom. Ona je stajala pored Batufana u momentu kad je pogođen, ali srećom nije povređena.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • serlok

    31. januar 2015 | 09:04

    Nisam izasao u grad 5 godina. Nista mi ne fali

  • Karadjordje

    31. januar 2015 | 08:37

    Ups, to nam nije trebalo. Izbijte Srbima iz glave ovakve stvari doživotnom robijama ! Sada će nas opet pljuvati u svetu zbog ludaka. Turčin je izabrao Srbiju iskreno, kao dobro mesto za svoj boravak i njemu od srca želim pun oporavak.

  • Maja

    31. januar 2015 | 08:51

    Sta ti je zivot :((. Samo da prezivi i bude dobro!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA