Privođena devojka tuži komunalnu policiju: Pretrpela sam torturu! (VIDEO)

Ova samohrana majka trogodišnjaka, koja radi za 23.000 dinara, 24. januara po prvi put nije imala kartu za gradski prevoz jer je celog meseca bila na bolovanju. Uprkos tome, bila je maltretirana na ulici od strane komunalne policije

Napadnuta devojka kojoj su tri komunalna policajca naneli lakše telesne povrede, jer sticajem okolnosti nije imala kod sebe Bus plus kartu, a ličnu je odbila da im pokaže bez prisustva prave policije, zatražiće pravdu na sudu.

 

Pogledajte kako su uhapsili ženu i pribili je uza zid jer nije imala Bus plus

 

Posle privođenja, u toku kojeg su komunalci na A.S. vikali, gurali je i zavrtali joj ruke, nesrećnoj devojci pružena je lekarska pomoć u Bežanijskoj bolnici.

 

- Imala sam ogrebotine po šakama i pretrpela torturu. Advokati su mi rekli da ima osnova za izlazak pred sud, ali još nismo sastavili tužbu. Neću ništa da prejudiciram, ali tužiću ih - kaže A.S.

 

Ova samohrana majka trogodišnjaka, koja radi za 23.000 dinara, 24. januara po prvi put nije imala kartu za gradski prevoz jer je celog meseca bila na bolovanju.

 

Foto: Čitalac Telegrafa, flickr/Sigfrid Lundberg

Foto: Čitalac Telegrafa, flickr/Sigfrid Lundberg

 

Tog dana krenula je par stanica od kuće do lekara da odnese doznake. Na poziv kontrolora izašla je bez pogovora iz autobusa s njim, kao i s tri komunalca, ali im je ljubazno rekla da će im dati ličnu kartu čim pozovu redovnu policiju.

 

Umesto toga, pola sata su je vukli po stanici kao najgoreg kriminalca, kako je tada rekla, što je neko od prolaznika snimio telefonom.

 

Protiv A.S. je podneta prekršajna prijava za ometanje rada policije, ali to neće biti jedini postupak u kom će se ona i komunalna policija naći na suprotnim stranama.

 

Pogledajte maltretman koji je doživela naša sugrađanka od strane pripadnika komunalne policije:

 

 

(J. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    2. februar 2015 | 19:35

    Треба да тужи и тражи одштету, подршка несрећној жени!

  • Nana

    2. februar 2015 | 19:24

    Podrška

  • EvoneznambogUmi

    2. februar 2015 | 19:35

    TAKO I TREBA! IMA MOJU PODRSKU! DAJ BOZE DA IH KAZNE!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA