HAOS: Pogledajte kako Albanci masovno beže s Kosova! (VIDEO)

Na društvenim mrežama pravi hit postao je video klip na kojem se vidi jedan od autobusa koji kreće s autobuske stanice u Prištini ka Nemačkoj. Na snimku je prikazan opšti haos, jer se putnici guraju i laktaju pokušavajući da uđu u njega, iako je već prepun

Sve veća ekonomska kriza i produbljivanje siromaštva naterali su brojne Albance da u poslednjih godinu dana napuste Kosovo i Metohiju i spas potraže u zemljama EU.

Ubedljivo najtraženija destinacija je Nemačka, zbog činjenice da je najveća ekonomija u Evropi i četvrta po nominalnom BDP u svetu .

Zbog ovoga, na hiljade pretežno mladih Albanaca napustilo je južnu pokrajinu, a kako stvari stoje, to će još više doći do izražaja u narednom periodu.

Na društvenim mrežama postao je pravi hit video klip na kojem se vidi jedan od autobusa koji kreće s autobuske stanice u Prištini ka Nemačkoj. Na snimku je prikazano opšte rasulo, jer se putnici guraju i laktaju pokušavajući da uđu u njega, iako je već prepun.

Neki od onih koji su na stanici nose i malu decu u korpama i pokušavaju samo njih da "uguraju" u autobus.

Pogledajte haos na autobuskoj stanici:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mcdonalds

    4. februar 2015 | 15:59

    Jako ruzna nacija...nevjerovatno...

  • Sale

    4. februar 2015 | 15:53

    Niko ne pominje da imaju srpske pasose, jer sa Kosovskim pasosima mogu samo u Crnu Goru da idu. Mogu i u Nemacku, ali im treba viza. E moja Srbijo, da li znas ko su sve tvovi gradjani ?

  • SAJ

    4. februar 2015 | 15:12

    hajde da im damo na zajam neki autobus....ma sto vise da ide,,da ih ne gledamo...pa polako da vratimo kosovo..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA