MASAKR U NOVOM SADU: Devojka greškom izrešetana zbog muža NARKO-DILERA? (FOTO)

Ivana Bogićević (32) iz Sremske Kamenice, koju je jutros vatrenim oružjem teško povredio nepoznati napadač, najverovatnije je greškom upucana, jer je supruga čoveka za kog policija tvrdi da je povezan s trgovinom narkoticima

  • 3

U nesrećnu devojku koja je sedela u svom "pasatu", ispaljeni su meci koji su, kako nezvanično saznajemo, bili namenjeni njenom suprugu Ljubi Bogićeviću na kog je prošle godine već pokušan atentat.

Nezvanične informacije portala 021 govore da je devojka vrlo moguće bila žrtva sačekuše, pukom slučajnošću, jer je zaseda bila postavljena Bogićeviću, koji je prema policijskim podacima povezan s trgovinom narkoticima.

Izrešetana devojka kalašnjikovim u Sremskoj Kamenici

Budući da su stakla na "pasatu" zatamnjena policija ne zna da li atentator nije dobro video ko je u kolima ili je pucao na nju kao upozorenje.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Ivana je zadobila teške povrede glave i u životnoj opasnosti je, saznaje 021 u Kliničkom centru Vojvodine.

Nakon operacije, biće smeštena u intenzivnu jedinicu Urgetnog centra, pod stalnim nadzorom lekara.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

Na Ivanu Bogićević je u Karađorđevoj ulici kod broja 46 iz kalašnjikova pucao za sada nepoznat muškarac, koji je nakon pucnjave seo u vozilo bele boje i pobegao u pravcu Novog Sada, zbog čega su policijske patrole prvo vreme nakon pucnjave krstarile gradom.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

(Telegraf.rs / 021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA