NAČELNIK KOMUNALNE POLICIJE: Prete mi ubistvom!

Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su muškarca koji je preko Fejsbuka pisao da treba ubiti načelnika Komunalne policije Nikolu Ristića. Protiv njega je po nalogu Tužilastva podneta krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti

  • 24

Načelnik Komunalne policije u Beogradu Nikola Ristić dobio je pretnje smrću koje su se pojavile na društvenim mrežama, saznaje Telegraf.rs.

Naime, načelnik Ristić je preko društvenih mreža dobio pretnje smrću. Na pojedinim Fejsbuk profilima objavljeni su komentari u kojima se, između ostalog, navodi da Ristića treba "overiti metkom u čelo".

NOVI DETALJI SUROVOG NAPADA: Bivši oficir tukao komunalce! (FOTO)

Kako saznajemo, pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su muškarca koji je preko Fejsbuka pisao da treba ubiti načelnika Komunalne policije Nikolu Ristića. Protiv osumnjičenog je po nalogu Tužilastva podneta krivična prijava zbog ugrožavanja sigurnosti.

Podsetimo, u nekoliko prethodnih dana se deilo nekoliko ozbiljnih napada na komunalne policajce u Beogradu, u kojima je nekoliko pripadnika ove jedinice lakše i teže povređeno.

PESNICOM POSRED LICA: Pobesneli putnik pretukao komunalnog policajca na stanici (FOTO)

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deks

    6. februar 2015 | 13:27

    Ove mi sve vise lici na bunu protiv dahija

  • goran

    6. februar 2015 | 12:41

    Neka vide malo kako je to kada maltretiras slabijeg od sebe. priveli zenu zbog 80 din jer nije imala licnu kartu, sumnjali da je kriminalac a prave kriminalce ni u oci nesmeju da pogledaju.

  • Saša

    6. februar 2015 | 12:33

    A do pre neki dan si bio tako jak i moćan. Dok su tvoji tukli druge ti si se pravio pametan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA