HOROR NA SAJMIŠTU: Polio benzinom, pa zapalio policajca i sebe!

Na placu "Parking servisa" dogodila nesreća kada je za sada nepoznati muškarac polio sebe i dežurnog policajca benzinom i zapalio

  • 41
Foto-ilustracija: Tanjug/AP Foto-ilustracija: Tanjug/AP

Kako Telegraf.rs nezvanično saznaje večeras se na placu JKP "Parking servisa" na Sajmištu u Beogradu dogodila nesreća kada je za sada nepoznati muškarac polio sebe i dežurnog policajca benzinom i zapalio!

Muškarac je ovom prilikom teško povređen, dok je policajac pretrpeo lakše telesne povrede.

Kako saznajemo, incident je započeo muškarac koji je probio kapiju "Parking servisa" i na silu odvezao svoj zaplenjeni automobil. Kada mu je auto opet zaplenjen, on se besan vratio na plac na kom se nalaze zaplenjena volzila i tada polio sebe i policajca benzinom, a zatim i zapalio.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da, to sam JA

    11. februar 2015 | 20:18

    Počeli smo da se od muke kažnjavamo! Taj nesrećnik sigurno ne vozi mercedesa. Verovat mu je kazna veča od vrednosti vozila nad kojim je izvršena usluga parking servisa.

  • Невена

    11. februar 2015 | 20:47

    Не треба одмах судити.Мене је данас покипио паук зато што сам прешла метар у забрану.Паркинг није обиљежен,и никоме нисам сметала.Преко пута мене били су паркиране главоње из општине,чак и на пјешачком,али њима није нико ништа смио.Са четири мала дјетета чекала сам сат времена у банци да платим казну,и била сам толико љута да сам могла све да их запалим.Срећа па нисам...

  • zvezdaš

    11. februar 2015 | 20:23

    Ovako pocinje.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA