UBICA IZ MIRIJEVA LEČEN NA PSIHIJATRIJI: Sekao telo biznismena sa hirurškom preciznošću!

Kada je policija upala u stan uhapšenog, zapazili su jedna zaključana vrata. Policajci su tražili od osumnjičenog da im otvori ta vrata, ili da im da ključ, ali on nikako nije hteo do da učini. Na kraju, u ormanu u toj prostoriji pronađeni su delovi Mašulovićevog tela kojih nije bilo na mestu zločina kada je otkriven

  • 7

Obren Zirojević (35), koji je uhapšen zbog ubistva biznismena Draga Mašulovića, lečen je u psihijatrijskim ustanovama i klinici “Laza Lazarević”, piše Blic.

Rezultati DNK analiza pokazali su poklapaje uzoraka uhapšenog sa onim uzetim iz garaže u kojoj je 1. februara pronađeno Mašulovićevo beživotno telo.

- Kada je policija upala u stan uhapšenog, zapazili su jedna zaključana vrata. Policajci su tražili od osumnjičenog da im otvori ta vrata, ili da im da ključ, ali on nikako nije hteo do da učini. Na kraju, u ormanu u toj prostoriji pronađeni su delovi Mašulovićevog tela kojih nije bilo na mestu zločina kada je otkriven - priča izvor "Blica".

JEZIVI DETALJI UBISTVA U MIRIJEVU: Dan posle zločina ubica bio u stanu žrtve i izjavio saučešće porodici!

Foto: MNPress Foto: MNPress

Kako piše ovaj dnevni list, na osnovu tragova u stanu i prostoriji koju je držao pod ključem, policija sumnja da je osumnjičeni tu počinio zločin i da je za sečenje tela koristio neku alatku, kojom je uspeo hirurški precizno da odseče žrtvine ruke i noge.

Evo kako je uhapšen osumnjičeni za kasapljenje srpskog biznismena! (VIDEO)

Mašulović je ubijen udarcem u potiljak tupim predmetom, a smrt je nastupila odmah, jer mu je smrskana lobanja. Ubica ga je nakon toga sakatio, ruke i noge su odsečene i isečene na više delova. Isečeni udovi su bačeni pored trupa, a policajci u garaži u Mirijevu nisu pronašli natkolenice.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tutor

    12. februar 2015 | 08:38

    Da nije na psihijatriji imao praksu iz hirurgije? Smrdi čitava stvar, čuje se dovde.

  • I ja

    12. februar 2015 | 11:20

    Takve bolesti su neizlecive i ne treba ih NIKADA pustiti iz psihijatrijskih bolnica. Oni se tamo samo primire pod uticajem lekova a kad izadju skoro uvek se tragicno zavrsi njihova sloboda. Steta sto ne stradaju oni koji ih puste vec uglavnom najblize okruzenje.

  • JA

    12. februar 2015 | 02:51

    Ja ne znam za jedan slucaj da se neko izlecio od tih bolesnika...nema tu spasa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA