EKSKLUZIVNI SNIMAK HORORA NA SAJMIŠTU: Evo kako je besan mladić zapalio rampu, sebe i dva policajca! (VIDEO)

Nakon što mu je "pauk" odneo nepropisno parkiran automobil, Predrag je došao na plac, probio rampu i pobegao. Nekoliko sati kasnije "pauk" mu je ponovo odneo nepropisno parkirano vozilo. Posle toga on se dao u "akciju"

  • 23

Ekipa Telegrafa došla je u posed snimka na kojem je zabeleženo šta se dešavalo nakon drame na Starom Sajmištu koja je juče uzdrmala Srbiju, kad je izrevoltiran time što mu je "pauk" dva puta odneo nepropisno parkiran automobil, Predrag Lejić pokušao da zapali rampu, sebe i dva policajca.

POBESNEO ZBOG "PAUKA": Zapalio rampu, sebe i dva policajca!

Policajci s Novog Beograda, Goran K. i Milorad D, povređeni su prilikom intervencije na placu "Parking servisa" na Starom sajmištu, a povređen je i Predrag Lejić koji je sebe i policajce polio benzinom i zapalio.

Podsetimo, nakon što mu je "pauk" odneo nepropisno parkiran automobil, Predrag je došao na plac, probio rampu i pobegao. Nekoliko sati kasnije "pauk" mu je ponovo odneo nepropisno parkirano vozilo.

Revoltiran, došao je na Staro sajmište i polio se benzinom ispred kućice u kojoj su bili radnici "Parking servisa". Kad je policijska patrola pokušala da spreči čoveka da se zapali, Lejić je polio policajce benzinom i zapalio sebe i njih.

Intervenisali su vatrogasci koji su sprečili tragediju, a Hitna pomoć je tri čoveka prevezla na VMA. Prema poslednjim informacijama, policajci koje je Lejić pokušao da zapali su stabilno, a mladić koji je napravio incident i dalje se nalazi u bolnici.

EPILOG HORORA NA SAJMIŠTU: Zapaljeni policajci su stabilno, napadač i dalje u bolnici!

UPOZORENJE: Zabranjeno preuzimanje teksta i svih njegovih delova bez dozvole uredništva portala Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Trip

    12. februar 2015 | 16:29

    Ma ljudi pukli nacisto od ove bede,ima da bude jos gorih stvari.

  • ORDEN

    12. februar 2015 | 17:48

    I sta se ovde vidi?

  • 1993

    12. februar 2015 | 16:54

    Te budale mi nije zao uopste, ako mu je resenje bilo to sto ce da se zapali. Zao mi je samo ova dva policajca i njima zelim brz oporavak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA