RTS traži novog direktora!

Na konkurs se mogu prijaviti sve osobe koje imaju državljanstvo Srbije i prebivalište na teritoriji naše zemlje, visoku stručnu spremu i ugledni su stručnjaci iz oblasti koje su od značaja za obavljanje poslova ustanove javnog medijskog servisa

  • 3

Rok za prijavljivanje kandidata je 30 dana od dana objavljivanja javnog konkursa, a Upravni odbor RTS-a će imenovati generalnog direktora u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava na konkurs.

Oni su u trci za direktora RTS-a, a šta Vi kažete na to?

Na konkurs se mogu prijaviti osobe koje imaju državljanstvo Srbije i prebivalište na teritoriji nađe zemlje, koje imaju visoku stručnu spremu i ugledni su stručnjaci iz oblasti koje su od značaja za obavljanje poslova ustanove javnog medijskog servisa, kao i osobe sa najmanje deset godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima.

Mandat generalnog direktora je pet godina i jedno lice može biti imenovano za generalnog direktora najviše dva puta.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darko 100%

    13. februar 2015 | 14:49

    JA PREDLAZEM SAMOG SEBE ZA DIREKTORA RTS-a. ----------------------------- 1. Ja sam direktor tvoj, i ne priznaj nikog drugog u sledeca dva mandata osim mene! 2. Ne uzdaj se u nikakve forume i komisije jer ti jedino ja mogu pomoci! 3. Ne spominji moje ime, sem ako me hvališ! 4. Cetiri dana radi za sebe, a peti za reprezentaciju, moja putovanja i dnevnice. 5. Poštuj moje ljude da ti dobro bude i da ostaneš dugo miran i spokojan u preduzecu. 6. Ne ubijaj radni moral vrednima, jer oni rade i za tebe i za mene! 7. Ne cini preljube u OOUR-u, tamo gde sam ja vec bacio oko! 8. Ne kradi, jer nisi na položaju, zaglaviceš za sitnu stvar. 9. Ne svedoci drugom, cuti i kad misliš da si u pravu! 10. Ne poželi tude, bolje radno mesto, jer ni za svoje sposoban nisi!

  • WWW

    13. februar 2015 | 14:10

    VEC SE ZNA...KAO I SVAKI KONKURS ...

  • Sans

    13. februar 2015 | 22:33

    MOGU LI JA DA BUDEM DIREKTORKA???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA