DŽIHADISTI RAZAPELI ČOVEKA: Sada ubijaju i svoje ljude, a evo i zašto (VIDEO)

Snimci svirepog čina su objavljeni na internetu, gde su prikazani džihadisti koji nose telo razapetog mladića u povorci i time pokazuju surovost prema ljudskom životu

  • 11

Džihadisti su u najnovijem terorističkom napadu razapeli i pogubili dvojicu špijuna za koje su smatrali da rade za Izraelsku vladu. Ovo je još jedan u nizu svirepih ubistava od strane ekstremista.

Na snimcima koji su objavljeni na internetu, prikazani su dvojica mladića u narandžastim kombinezonima, koja klečeći iščekuju poslednje trenutke svog života. Oko njih je gomila ekstremista, obučenih u crno sa oružjem u rukama, koji su spremni da svakog momenta rastrgnu mladiće. Takođe, među gomilom džihadista ima i dece koja sve to prate, gledaju i uče se da jednog dana postanu mladi ratnici. Na drugoj slici je prikazan svirep čin razapetog mladića čije telo nose u povorci i time pokazuju surovost džihada prema ljudskom životu i njegovim žrtavama.

Izraelska vlada negira da je Muhamed Musalam radio za njih kao špijun. Međutim njegov otac za izraelske medije navodi da ga je Musalam zvao telefonom  i rekao da ga je Sirija kidnapovala i da mu je potrebno 200-300 dolara kako bi ga oslobodili. Međutim, pre nego što je uspeo da pošalje novac, ocu je javljeno da je njegov sin Muhamed pobegao islamskim vlastima i da je trenutno u bekstvu.

Muhamed Musalam je svojevremeno za onlajn magazin "Babik" izjavio da se pridružio nemirima u Siriji da bi izveštavao o ratnim sukobima tamo.

On je takođe poručio svima onima koji žele da špijuniraju islamiste, "da se ne prave pametni i da ni na koji način ne mogu prevariti Islamsku državu".

Izraelski bezbednosni zvaničnici objavili su da je Musalam otputovao na sopstvenu inicijativu u Tursku 24.oktobra bez svoje porodice, kao i da ne smatraju da je bio jedan od izraelskih špijuna.

Slike na društvenim mrežama pokazuju čoveka zarobljenog u kavezu, koji je trebalo da podseti na strašan potez džihadista kada su živog spalili jednog jordanskog pilota.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.com)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ziko

    15. februar 2015 | 17:45

    Koji Bolesnici!

  • Pera pevac

    15. februar 2015 | 18:36

    Stvorili su ih jos gori bolesnici AMERI a Amere MASONI najveci bolesnici.

  • --.major. MILAN TEPIC RS.K.

    15. februar 2015 | 19:22

    Ti dzihadisti su totalni ludaci njihovi mozak radi u otezanom stanju jer su stalno pod dejstvom opijata. Oprosti boze oni neznaju sto rade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA