PAO JE NA MENE GUŠEĆI SE U KRVI: Novi stravični detalji monstruoznog ubistva u Batajnici

Inspektori su pregledali snimke sigurnosnih kamera iz Ulice Svetog Rafaila Šišatovačkog na kojima je zabeleženo okrutno ubistvo Stevana Kalilovića (35)

  • 6

"Pokušala sam da mu otvorim usta i izvučem jezik jer je pao na mene gušeći se u krvi. Jednom rukom sam mu držala nos ne bi li zaustavila krv koja je liptala. Rekao mi je "Dušo, otkinuo mi je nos". Vrištala sam da dozovem pomoć"- počinje ispovest supruga žrtve monstruoznog ubistva, Nena Kalilovic.

Potraga za napadačem starim oko 50 godina koji je u ponedeljak uveče mačetom usmrtio Stevana Katilovića (35) u Batajnici privodi se kraju, posle nekolicine saslušanja obavljenih posle ubistva.

OVA BUDALA MI OTKINU NOS: Poslednje reči ubijenog Stevana, žrtve kasapina iz Batajnice! (FOTO)

Policija je pregledala snimke sigurnosnih kamera iz Ulice Svetog Rafaila Šišatovačkog, na kojima je zabeleženo ovo okrutno ubistvo, prenose Naše novine.

Tokom istrage su ispitivane i komšije, kao i lokalne alkoholičare i registrovane narkomane. Naložena je DNK analiza, kao i analiza otisaka sa automobila žrtve.

Autopsija zbog državnih praznika još nije obavljena, ali se očekuje da će danas u toku dana biti završena na Institutu za sudsku medicinu. Kako navodi supruga žrtve, Nena Kalilović, posle autopsije biće zakazana i sahrana.

SERIJA MONSTRUOZNIH ZLOČINA U SRBIJI: Ovo je najcrnji početak godine koji smo ikad imali!

(Telegraf.rs/Naše novine)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realni

    19. februar 2015 | 20:06

    Drzavnog praznika ???? Dok se svi odmore on moze slobodno jos kojeg da zakolje, opusteno ljudi, nista strasno.

  • Cobi ns

    19. februar 2015 | 22:27

    Zabrinjavajuće je da se iz dana u dan dešavaju ubistva,nasilja u porodici,samoubistva.....nema dana bez neke tragedije,o saobraćaju i kriminalu da ne govorim??!!

  • Petar

    19. februar 2015 | 17:56

    Kod nas je u nesto mnogo vecem %.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA