SAKRILI 14 PAKETA U REZERVOAR: Zaplenjeno 7 kilograma marihuane

Kruševačka policija uhapsila je dvojicu svojih sugrađana osumnjičenih za trgovinu drogom

  • 2

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu su, po odobrenju Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu, odredili meru zadržavanja J.M. (60) i R.M. (61) iz Kruševca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

ZBOG NESTAŠICE MARIHUANE? Sve veći broj samoubistava u Srbiji!

Pripadnici Ministarstva su noćas, oko 22,30 sati, na putu Kruševac-Blace, u mestu Ravni, zaustavili putničko vozilo marke „kia“.

Prilikom pretresa vozila, u rezervoaru za gorivo, pronašli i oduzeli četrnaest paketa zelene biljne materije, za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, bruto težine oko 7.034 grama.

Marihuana

Sumnja se da je droga bila namenjena daljoj prodaji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ime i Prezime

    19. februar 2015 | 13:58

    sramota... ulje za razne pacijente je toliko loše u srbiji, koliko je i skuplje od cene u zemljama okruženja. Lako se pravi i brzo zdravi... uzgoj je jedino rešenje

  • Александар Џунић

    20. februar 2015 | 00:57

    80% "откривених" случајева је резултат сарадње полиције са доушницима (који су уцењени због својих претходних преступа).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA