Čumetova žena sedam sati svedočila protiv svog muža!

Za razliku od prvog postupka, tokom kog je Ivana Buha promenila iskaz, pa je njen muž Ljubiša Buha Čume oslobođen, danas je prema nezvaničnim informacijama, ostala pri navodima da je fizički maltretirao u njegovoj kući u Surčinu

  • 11

Ivana Buha, supruga svedoka-saradnika Ljubiše Buhe Čumeta danas je punih sedam sati svedočila protiv supruga, koji je optužen za nasilje prema njoj i policajcima iz njenog obezbeđenja.

Suđenje, koje se odvija u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, zatvoreno je za javnost zbog zaštite ličnih i porodičnih prilika supružnika, kojima je ovo drugi po redu postupak za isto krivično delo.

Za razliku od prvog postupka, tokom kog je Ivana Buha promenila iskaz, pa je njen muž oslobođen, danas je prema nezvaničnim informacijama, ostala pri navodima da je fizički maltretirao u njegovoj kući u Surčinu.

Svedok saradnik zatražio je da bude pušten iz pritvora, ali je sud njegov zahtev odbio i sledeće suđenje zakazao za 5. mart, kada bi Ivana Buha trebalo da nastavi svoje svedočenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • YYY

    19. februar 2015 | 19:07

    Kad je trošila njegovu lovu onda joj je bio dobar

  • jole

    19. februar 2015 | 19:29

    Dobra riba.

  • Kisa

    19. februar 2015 | 23:42

    Nije platio za mnoga zlodela. Sada bi mu trebalo dati maksimalnu kaznu za ovo za šta imaju dokaze i svedoke. I nije sve u parama. To što ne trošila njegove pare ne daje mu pravo da je bije i muči. I od kad su to njegove pare? To su pare svih nas koje su on i slični njemu pokrali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA