UNIŠTILI SU NEŠTO ŠTO VREDI MILIJARDU DINARA: A evo zašto je to dobra stvar za Srbiju! (VIDEO) (FOTO)

U Termoelektrani Nikola Tesla u Obrenovcu danas je uništeno oko 370 kilograma narkotika i drugih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci

  • 10

U TENT-u je uništeno 186 kilograma heroina i 184 kilograma marihuane, iz skladišta Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Ulična vrednost uništenih narkotika je oko milijardu i 250.000 dinara.

Transport od mesta deponovanja do mesta uništenja i sam tok uništenja obezbeđivali su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Uništenje narkotika je pratila Komisija Vlade Republike Srbije za praćenje postupka uništenja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, Predsednica Komisije Vlade za psihoaktivne kontrolisane supstance, komisija Višeg Suda u Sremskoj Mitrovici, kao i komisija termo – elektrane „Nikola Tesla“.

Praćenje postupka, kao i veštačenje narkotika obavljeno je u skladu sa Uredbom i referentna laboratorija za ispitivanje psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Republike Srbije.

Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV Printskrin: Youtube/Telegraf.rs TV

 

Današnje uništavanje narkotika, nastavak je akcije uništavanju zaostalih narkotika, koje u pojedinim policijskim upravama nisu uništavane od 1995. godine.

Postupak uništavanja psihoaktivnih kontrolisanih supstanci kontinuirano će se sprovoditi i u narednom periodu u termoelektrani „Nikola Tesla“ u Obrenovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    20. februar 2015 | 14:58

    Kako da ne! A mi znamo sta je unutra? Sve drzave imaju svoje podzemne kanale koji rade za njih i rasturaju drogu i zavrsavaju prljavu poslove! Te price mogu da prodaju maloj deci!

  • ubodu pa odu

    20. februar 2015 | 15:52

    Priče za malu decu...!

  • goran

    20. februar 2015 | 15:20

    A ostalih nekoliko tona ce se raspodeliti i otici opet na trziste, ljudi samo nam mazu oci!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA