UŽAS NA AUTOPUTU: Pregažena žena, delovi tela rasuti na sve strane!

U ovom trenutku obustavljen je saobraćaj na deonici auto-puta u smeru ka Beogradu, jer se na kolovozu na više mesta nalaze delovi tela nastradale žene

  • 92

Na auto-putu Beograd-Niš, nedaleko od naplatne rampe Bubanj potok, u blizini EKO benzinske pumpe poginula je neidentifikovana osoba ženskog pola.

Nju je na kolovozu auto-puta u smeru ka Beogradu oborilo nepoznato vozilo. Zatim je preko tela prošao veći broj automobila i kamiona, tako da su delovi tela rasuti po auto-putu u sve tri trake.

U ovom trenutku obustavljen je saobraćaj na deonici auto-puta u smeru ka Beogradu, jer se na kolovozu na više mesta nalaze delovi tela nastradale žene.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milosh PN

    23. februar 2015 | 22:14

    Petak jutro oko 05h.. Auto put negde izmedju Smedereva i Umcara... Krenuo ka aerodromu ... Onako lagana voznja bez guzve na auto putu stavio tempomat na nekih 130km/h. U trenutku na ugledam nesto na po sredini pota kako se pomera... Za par sekundi skintam da na sred puta stoji blizu 40 ljudi i trce gde ko stigne sa jedne na drugu stranu... Muskarci, zene sa bebama i deca srednjih godina. Kao neko krdo bizona. Horor film. U autu gde je nas 5 (cela porodica) nastaje opsta panika vriska i dreka. Samo lego po kocnici i bukvalno zazmurio pa sta bude bice... Da izbegnes nemozes da stanes isto... To su delici sekunde. Hvala gospodu bogu i svim svecima tog 20 feb nekako sam prosao izmedju njih i onda skontao po salvarama i garderobi da su azilanti sa Kosova koji jure kao muve bez glave sa jedne trake na drugu... Elem... Hocu kazati da je danas voziti nasim drumom isto kao ici kroz minsko polje. Boze me sacuvaj

  • BILI

    23. februar 2015 | 20:43

    Ljudski je ko je vozio i napravio saobraćajku da stane ako ima morala u sebi ali izgleda da je većina to izgubila.Saučešće porodici preminule!

  • Cobi ns

    23. februar 2015 | 20:55

    Žao mi je žene,ali šta pešak ima da traži na autoputu-nigde to nisam video u svetu a na točkovima sam stalno?!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA