NISAM KRIV, ALI DAĆU PARE LUKINOJ PORODICI: Ovo je na suđenju rekao Marko Milićev!

Vozač "kantrimena" kojim je usmrćen Luka Jovanović izjavio je da se ne oseća odgovornim zbog svega što se dogodilo

  • 11

Na suđenju u Trećem osnovnom sudu u Beogradu koje je juče počelo Marku Milićevu (34) optuženom da je 25. jula prošle godine na Brankovom mostu "mini-kantrimenom" usmrtio Luku Jovanovića (21), Milićev je izjavio da ne smatra da je kriv za navode za koje ga tužilaštvo optužuje.

Međutim, on je preko branilaca poručio i da je spreman da nadoknadi materijalnu štetu porodici nastradalog Jovanovića:

LUKA, OPROSTI MI: Ubica iz "kantrimena" krvlju na zidu ćelije zatražio oproštaj!

- On ne priznaje krivicu, ali oseća odgovornost zbog svega što se dogodilo. Imamo njegov mandat da se preko punomoćnika obratimo porodici Jovanovića uz izražavanje pijeteta prema tim ljudima, da im se nadoknadi materijalna šteta, koliko je to u njegovoj mogućnosti - izjavio je juče za medije Milićev branilac Predrag Vasović.

Bratislav Vesović, Markov kum i takstista Saša Janković takođe su se izjasnili da nisu krivi, a kao i Milićev najavili su da će u nastavku postupka izneti odbranu.

Marko Milićev: Nisam kriv, braniću se!

Foto: MUP Srbije, Privatna arhiva Foto: MUP Srbije, Privatna arhiva

Iako je suđenje trajalo satima, niko od optuženih juče nije izneo odbranu. Na suđenju je pročitana optužnica, nakon čega su branioci optuženih kao i tužilac predlagali dokaze koji će se izvoditi u nastavku postupka.

Odbrana je predložila da se kao svedok sasluša otac Marka Milićeva Nebojša Marković, koji bi trebalo da objasni zašto je njegov sin boravio u Turskoj i Kini. Branilac Milićeva je tražio da se saslušaju i ostali putnici iz "kantrimena" koji su sklopili sporazum o priznanju krivice.

Marko Milićev će dobiti odštetu, iako je zgazio Luku Jovanovića?!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Питам!

    25. februar 2015 | 11:10

    А ко је крив?

  • Rt

    25. februar 2015 | 11:56

    Kriv je sto je bezao i nije stao da pomogne.Ja sam zgazio macku pre par godina i stao sam,bila joj je noga povredjena,uneo sam je u auto iako me je svog izgrebala i odveo kod veterinara.A on nije coveku stao.

  • Lara

    25. februar 2015 | 12:43

    Materijalna steta? Pa nisi izgubili biciklo, vec dete...aloo ako ima pravde, bice iza resetaka, ako se izvuce...menjati i zakon i vlast

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA