PISMO DEVOJČICE TATI KOJI JE NA NEBU: Verovatno nikad niste pročitali nešto potresnije!

Dirljivo pismo ocu koji je preminuo napisala je devojčica iz Velike Britanije. Vlasnik paba ispred kojeg je nađeno okačio je ovo pismo na Fejsbuk i napisao "Hajde da vratimo ovo pismo devojčici koja ga je napisala. Ne treba da bude kod nas"

  • 23

Ovo pismo naškrabano dečjim rukopisom nađeno je pre nekoliko dana, zgužvano i bačeno, pored jednog paba u Somersetun u Engleskoj. Naslovljeno samo sa potresnim i iskrenim "Dragi tata", rasplakalo je ceo svet koji govori engleski.

Napisala ga je devojčica koja se zove Samer, a posvećeno je njenom ocu koji je "otišao u nebo". Vlasnik paba ispred kojeg je nađeno okačio je ovo pismo na Fejsbuk i napisao "Hajde da vratimo ovo pismo devojčici koja ga je napisala. Ne treba da bude kod nas." Nekoliko sati potom, javila se porodica ove devojčice i uzela pismo.

A evo šta piše u njemu:

"Dragi tata,

Volim te. Nedostaješ mi mnogo i želim da si sad ovde pored mene! Ponekad noću gledam u nebo i poželim želju. Poželim želju dok gledam najsjajniju zvezdu na nebu, i verujem da si ti ta zvezda.

Uvek mislim na tebe na tvoj rođendan, na Dan očeva, na moj rođendan i na Božić, i uvek posle. Srećna sam nekim danima, tužna nekim danima, ali sad osećam da su u mom srcu, a uvek si u mojim mislima, ali samo želim da sam mogla još jednom da ti kažem "zbogom" i da te još jednom zagrlim pre nego što si krenuo na put u tvoj novi dom na nebu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Znam da svakog dana nedostaješ i braći i sestrama i svima u mojoj porodici, i svi žele da si još ovde, ali ostaviću te odmaraš evo dok se ne sretnemo ponovo ili pričamo ponovo.

Volim te tako mnogo, počivaju u miru tata, i nadam se da si srećna tamo gde si sada.

Mnogo te voli tvoja mala devojčica Samer, volim te!"

(Telegraf.rs/Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA