SUDBINA UBIJENE SRPKINJE: U Ameriku stigla kao izbeglica, pa postala top-model!

Ovu manekenku je pratio trnovit put do "zvezda" da bi u jeku svoje karijere bila ubijena u stanu zajedno sa svojim dečkom

  • 12

Da očigledno većinu manekenki koje se otisnu u "beli svet" prati tužna priča i siromaštvo dokazala je i Mirjana Puhar (19) koja je juče ubijena u Americi.

Nakon što su šokirani ljudi iz Srbije počeli da nagađaju šta su razlozi za ovaj zločin, mediji su izneli u javnost da je verovatno u pitanju sukob dvojice dilera.

Mirjana Puhar je rođena 1995. godine u Sremskoj Mitrovici, a u Ameriku je pobegla za vreme bombardovanja. Zajedno sa porodicom se borila za svaki dinar, a iz Srbije su prilikom odlaska poneli samo 50 dolara. Od rane mladosti je postojala tendencija da se bavi manekenstvom, a u ozbiljnije vode je uplovila sa 17.

Da vas podsetimo, osim Puharove, ubijeni su Džonatan Alvarado (23) i Husmar Gonsaga Garsija (21). Policija je pozvana nakon što su se čuli pucnji iz stana.

U školi je bila "nemirnog duha", stalno je bežala sa časova i zapadala u različite nevolje. I sama je jednom prilikom rekla da nije imala najbolje uzore u svojoj okolini.

Foto: Facebook/Mirjana Puhar Foto: Facebook/Mirjana Puhar

O ljubavnom životu nikada nije govorila, a evidentno je da je upravo on i veza sa Džonatanom Alvaradom, njenim dečkom koji je isto ubijen, koštao života.

Bila je učesnica u šou "America's Next Top Model", a nakon njenog ubistva internet su preplavile poruke ožalošćene porodice, prijatelja i poznanika.

(Telegraf.rs / hollywoodlife.com, telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Branko

    26. februar 2015 | 15:23

    Grehota,ali....droga brate,to nas ubi.

  • Savica

    26. februar 2015 | 15:12

    KOJA SUDBINA? POBEGLA OD U.S.A. BOMBARDOVANJA I OD NJIH AMERA SKONCALA.

  • Natasa

    26. februar 2015 | 17:52

    I nije bila nesto posebno lepa, lice unisteno od sminke, silikonske usne i ostalo. 19 godina a izgledala 1o godina starije, sta te devojke rade od sebe. Jos malo ce sve vise i vise biti zivih lutki!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA