SRPSKA LEPOTICA PREDOSETILA SMRT: Pogledajte šta je napisala uz sliku sa Tajrom Benks!

U međuvremenu je otkriven identitet njenog ubice koji je ubrzo nakon ubistva uhapšen i nije se opirao tome. Prema navodima pojedinih američkih portala, policija veruje da je ubistvo povezano sa drogom

  • 2

Nakon što je u svim svetskim ali i našim medijima odjeknula vest da je Mirjana Puhar ubijena, krenulo se sa raznim nagađanjima vezanim za razlog ovog zločina. Na društvenoj mreži Instagram je svima "zapala" za oko rečenica ispod slike sa Tajrom Benks koja nam govori da je srpska lepotica možda predosetila smrt.

Ispod slike se našao komentar "naše vreme je ograničeno zato ga nemojte trošiti na tuđ život" koji bi mogao da znači da je predosetila zločin.

U međuvremenu je otkriven identitet njenog ubice koji je ubrzo nakon ubistva uhapšen i nije se opirao tome. Prema navodima pojedinih američkih portala, policija veruje da je ubistvo povezano sa drogom.

A da je Mirjana delila sudbinu sa većinom manekenki koje se otisnu u “beli svet” svedoče pisanja domaćih medija o njenom "bežanju" u Ameriku.

our time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. #MirjanaArmy

A photo posted by queen M (@mirjanapuhar) on

(Telegraf.rs / Izvor: cosmopolitan.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    26. februar 2015 | 18:25

    To je samo citat iz vec cuvenog govora kojim se Steve Jobs obratio studentima Stanford-a. Mnogi su ga koristili do sad.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA