DOK SE BORI ZA ŽIVOT: Bati Živojinoviću obili kuću drugi put!

Prema rečima Lule, supruge slavnog glumca Bate Živojinovića, najvažnije je da provalnike nisu interesovale njegove nagrade, dve zlatne medalje sa Pulskog festivala koje su se čuvale u kući

  • 23

Porodična kuća slavnog glumca Bate Živojinovića u Koraćici pod Kosmajem, obijena je u sredu. Nije poznato da li je nešto iz kuće odneto, ali su u njoj sve stvari bile ispreturane.

Batina supruga Lula je vest o provali primila je oko 18 časova, i na poziv policije uputila se u Koraćicu, kako bi prisustvovala uviđaju.

- Čitava kuća je ispreturana, a da li su provalnici nešto i odneli još ne znam - kazala je Lula Živojinović za "Novosti" u sredu oko 20 časova dok je uviđaj još trajao. Prema njenim rečima, najvažnije je da provalnike nisu interesovale Batine nagrade, dve zlatne medalje sa Pulskog festivala koje su se čuvale u kući.

Provalnike je, očigledno zanimalo da u Koraćici u kući Živojinovića pronađu novac, ili kakav nakit, nešto što se može na brzinu "utopiti".

Foto: www.mc.rs Foto: www.mc.rs

Na pitanje da li je Bata svestan šta se dogodilo, s obzirom na to da mu je zdravlje životno narušeno, supruga slavnog glumca odgovorila je: "Ne... Mada, ponekad pomislim da je svestan svega. I možda se pita: kakvo li je ovo došlo vreme".

Ovo je, nažalost, druga provala porodične kuće Živojinovića u Koraćici. Druga, tokom protekih godinu i po. U prvoj, provalnici su odneli trofejno oružje glumca, njegovo porodično nasleđe.

(Telegraf.rs / Izvor: novosti.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kikks

    27. februar 2015 | 06:34

    Po kosmajskom kraju se godinama obijaju kuće, ništa novo. Novo bi bilo da je neko uhapšen i robija zbog toga

  • Cole

    27. februar 2015 | 06:26

    Kazna za lopove do 10 godina ako provale na posed pa da vidis onda. Od drugara cujem da u okolini Zvornika (RS) policija zna lopove ali nista ne preduzima. Verovatno i u Srbiji nije nista bolje.

  • Dogg

    27. februar 2015 | 06:58

    Nazalost Bata je u kolicima i vise ni ne lici na sebe....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA